PR CUAET
-
Так, Вам не заборонено подаватися на ЕЕ чи в будь які інші провінції якщо відповідаєте вимогам, наскільки я розумію обмеження є тільки на програми в межах провінції (наприклад опортьюніті і рурал одночасно не можна). Продовжити відкритий ворк перміт на основі того, що ви чекаєте на ПР можна буде лише на федеральному рівні, на провінційному ж якщо ПР закінчився, то вам просто відмовлять в номінації. Я не є іміграційним консультантом, викладене вище, моя особиста думка.
-
В Манітобі нещодавно був цікавий прецедент, там через довгі терміни розгляду аплікацій, федерали дозволили 6000+ тимчасових ворк пермітів тим хто в полі, але я б не розраховував, що таке саме зроблять і тут, тому, якщо час спливає краще шукати шляхи продовження (наприклад ЛМІА) а не сподіватись на диво
-
Я знаю про цю вимогу, в мене чомусь була думка що його якраз можна продовжити поки чекаєте відповідь)
-
В вимогах опортьюніті струму чітко сказано "при подачі, та в момент розгляду заявки ви маєте мати дійсний ворк перміт", можливо в якихось програмах цієї вимоги немає
-
серверу все рівно шо прийшло в одну секунду - він все рівно може відібрати когось першим
-
Ищeм зaинтepecoвaнныx в дoп. пpибыли нa диcтaнциoннoм фopмaтe, минимyм зaтpaт пo вpeмeни, зa пoдpoбнocтями в лc.
-
xouqz7yab.cc.rs6.net/tn.jsp?f=0019Rau0LxX0uleuW7T2xt0Q8za0remgVPFYNzUMxpNltDLztFysLry_Y7pxNWFCUU796YXUBUlF--MqO5qDNntjCKp7LXai71rhBMaLLreYTzOjVzz4CKp2d879XL1ZM5Zi2W8c5mOg4lT3zwJLCl1MdzXYdOmM2pjrXy2f6Neh14PMd2o7fznScUJCt047Gx5kBX_-SNm1VhUX2qny5Qlz5QgWtwGBno2w2GgsSy8xbzvC-XvOxfaL5jcCrb-q0rt_-TqIGid4oA=&c=f1OZXJuqZj90KFtZjdWJqBR_TWopsrHE7ZjICEhKzllAGhsZnWeYuA==&ch=p5A2ri_PhQdy6enoa1sXcCXFaXRcVexk7xGq7utcY97E2NILcyrVJw==
-
Ищeм зaинтepecoвaнныx в дoп. пpибыли нa диcтaнциoннoм фopмaтe, минимyм зaтpaт пo вpeмeни, зa пoдpoбнocтями в лc.
-
Якщо посвідчення на двох мовах то не треба, ми робимо на двох мовах посвідчувальний напис
-
Ми робимо кожного дня для наших клієнтів, пишіть в особисті