PR CUAET
-
Ні. Це два різні документи
-
І її просто додати до Джобс оферу правильно? В один документ?
-
У самій формі написано що якщо не виходить загрузити джобоффер і цю форму то можна форму відправити на ел.пошту їм
-
Відмовили не у візі, а терміновому розгляді. Нічого більше не платили.
-
В мене цікава ситуація, тому що моя компанія має 3 локації, які зареєстровані як різні компанії. Для локалізації в Спрус Гров мій роботодавець ліцензію має, її він мені і дав. В для Едмонтону воги її не мають Не повірю що компанія працює не легально, тому що компанія величезна. Та й декларацію не підписали б так просто якби будо щось не впорядку.
-
А жінкам треба підписувати форму imm5546 military service якщо не військовозобовʼязана чи все одно треба поставити N/A та підписати і додати на запит?
-
Там написано, що вони мають бути в одній секції
-
Ну що, комусь пощастило встигнути?
-
Спасибо большое)
-
20 mb
-
Зазвичай не треба, але якщо прийде дозапит тоді маєте додати. Але про дозапити для жінок лише один раз чула
-
А кто то помнит, какой максимальный вес файла можно грузить?🫣🫣🫣
-
Не можу. Всі папері під мою локацію, Вест - джоб офер, лист, пейстаби
-
А что у вас указано в договоре как место работы ? Если спрюс гров - укажите, меньше вопросов будет
-
Я от стджу і думаю, надсилати їм ту ліцензію зі Спрус Гров, чи не показувати її краще і нехай контактують з роботодавцем на пряму? ПС - все що гавермент попросить, роботодавець погодився відкрити
-
Авжеж ні.. але зробити більш людяну систему. Може люди з кращою мовою чи професією в приоритеті і тд. Я не знаю як правильно, я не сиджу там. Але ця система взагалі не ок.
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, возможно ли подаваться на пр без загранпаспорта? Если не брать гум. программу
-
Хаха, Ви ще Скажіть слот кожному на заданий час відкрити 😋
-
Це взагалі якось не по людяному. Як hunger games якісь. На виживання.
-
О да меня тогда очень это тоже обидело, что они тупо не предупредили и закрыли программу , а мы не успели просто оплатить 😭 судя по всему Канаде все равно
12 Jan 2024, 17:45
188832/467947
17 minutes ago