PR CUAET
-
Не підкажете, там в умовах ще має бути лист від дружини, що я основний відповідальний за дитину, це вільна форма, чи є якийсь шаблон?
-
Та ничего, сайт лежит с 11 вечера. Или его закрыли
-
Ну что там, пока я листаю?
-
Гена без подачи, сразу карту на почту
-
Я нещодавно в бібліотеці відчула себе просто таки дискримінованою порівняно з індусами. Стояла біля сканера сімейна пара, індуси. Робили щось там півгод. Зібрали позаду чергу з людей так 10, я була одразу після них. Персонал до них підходив, підказував, допомагав. Нарешті, після 30 хв очікування доходить моя черга. Я сканую 3 папері і до мене прилітає та ж працівниця, яка до того обслуговувала індусів з виразом типу "Оу, така велика черга, а вам ще багато?"
-
Ми- формувачі статистики . Вона складеться з нашого досвіду )
-
Написала вам
-
Я на роботі сиджу і буду перевіряти постійно) напишу обов'язково)
-
Никакого нотариуса и в украине не нужно. Только перевод
-
После того как засабмитит :)
-
Я так зробила))) але все одно не змогла спати нормально, а може хтось не напише))
-
Якщо по нон-ее (куди йде й АОС), то там вже не залежить від НОКу, там вже у вас перевіряють бекграунд, кримінал та інше, у деяких може це затянутись, у когось швидко)
-
я тоже 😂
-
Співчуваю. Нас таке очікує 9 числа наступного місяця, бо ще Англійську не здали
-
Думаю треба ввімкнути на цю гілку повідомлення, бо хтось та й напише тут
-
А на федеральному рівні також відбирають за критеріями (яка професія in demand), чи всім по черзі видають? Бачу, що комусь по AOS дуже довго розглядають. Чи це залежить від кейса та документів? Дякую 🙏
-
Ну, так ось я і взяла вихідний. Не сплю з вчора. Але так собі розвага - погодинно перевіряти той самий непрацюючий сервер
-
Це треба брати вихідний, що б караулити відкриття і спробувати податись
-
це писали наче, бо вони починають працювати о 8:15
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
188903/468414
about a minute ago