PR CUAET
-
А на федеральному рівні також відбирають за критеріями (яка професія in demand), чи всім по черзі видають? Бачу, що комусь по AOS дуже довго розглядають. Чи це залежить від кейса та документів? Дякую 🙏
-
Ну, так ось я і взяла вихідний. Не сплю з вчора. Але так собі розвага - погодинно перевіряти той самий непрацюючий сервер
-
Це треба брати вихідний, що б караулити відкриття і спробувати податись
-
це писали наче, бо вони починають працювати о 8:15
-
Спасибо
-
Ви це можете зробити через будь-яке консульство України
-
Ми теж...спостерігаємо
-
Дякую вам дуже. Ще скажіть будь ласка яке посольство у вас було?
-
Ні. Але можна просити про гуманітарне виключення при подачі за економічною програмою. Але це вже треба робити з адвокатом або міграційним консультантом.
-
Ви говорите про індусів… у мексиканців ще крутіші процеси. Я вже про африканців мовчу 😍.. УДАЧІ ВСІМ!!! Нехай більшість українців отримає ПР.
-
Если вы зайдете в свое досье где подавали на пр. То с права будет субмит. А с лева вы можете скачать все формы и документы поданные на пр
-
Блін, переживаю за вас,як за себе, хоча в цьому місяці пролітаю з подачею 🤗😁
-
Та й мені 🙏
-
Вам не нужно ее подавать с вами. Ребенок уже имеет статус канадца . Но вы ребенка так же вносите просто как депендена
-
Ви справді вважаєте, що ТЦК відбирає людей за фото? Фейс-контроль?)) Красивих не чіпає, некарсивих в окопи чи навпаки?
-
Я також брала вихідний, оскільки на роботі заборонено використовувати комп не за призначенням. І вони таки моніторять 😬
-
Консульство в Оттаві у нас було, але це можна робити в будь-якому
-
Але будуть втрати на конвертаціїї, комісії за поповнення та зняття. Дивлячись який банк і картка. Вигідніше дати кеш знайомим хто сюда їде, щоб на кордрні договір показав задекларував і сюди ввіз
-
Удачи нам всем🤞
-
Якщо є договір куплі продажу то і більше можна покласти в день. Бо ж підтвердження коштів
12 Jan 2024, 17:45
188918/471879
2 minutes ago