PR CUAET
-
Ну, так ось я і взяла вихідний. Не сплю з вчора. Але так собі розвага - погодинно перевіряти той самий непрацюючий сервер
-
Це треба брати вихідний, що б караулити відкриття і спробувати податись
-
це писали наче, бо вони починають працювати о 8:15
-
Спасибо
-
Ви це можете зробити через будь-яке консульство України
-
Ми теж...спостерігаємо
-
Дякую вам дуже. Ще скажіть будь ласка яке посольство у вас було?
-
Ні. Але можна просити про гуманітарне виключення при подачі за економічною програмою. Але це вже треба робити з адвокатом або міграційним консультантом.
-
Ви говорите про індусів… у мексиканців ще крутіші процеси. Я вже про африканців мовчу 😍.. УДАЧІ ВСІМ!!! Нехай більшість українців отримає ПР.
-
Если вы зайдете в свое досье где подавали на пр. То с права будет субмит. А с лева вы можете скачать все формы и документы поданные на пр
-
Блін, переживаю за вас,як за себе, хоча в цьому місяці пролітаю з подачею 🤗😁
-
Та й мені 🙏
-
Вам не нужно ее подавать с вами. Ребенок уже имеет статус канадца . Но вы ребенка так же вносите просто как депендена
-
Ви справді вважаєте, що ТЦК відбирає людей за фото? Фейс-контроль?)) Красивих не чіпає, некарсивих в окопи чи навпаки?
-
Я також брала вихідний, оскільки на роботі заборонено використовувати комп не за призначенням. І вони таки моніторять 😬
-
Консульство в Оттаві у нас було, але це можна робити в будь-якому
-
Але будуть втрати на конвертаціїї, комісії за поповнення та зняття. Дивлячись який банк і картка. Вигідніше дати кеш знайомим хто сюда їде, щоб на кордрні договір показав задекларував і сюди ввіз
-
Удачи нам всем🤞
-
Якщо є договір куплі продажу то і більше можна покласти в день. Бо ж підтвердження коштів
-
Всім удачі! Тримаю кулачки.
12 Jan 2024, 17:45
188919/467926
3 minutes ago