PR CUAET
-
Блін, переживаю за вас,як за себе, хоча в цьому місяці пролітаю з подачею 🤗😁
-
Та й мені 🙏
-
Вам не нужно ее подавать с вами. Ребенок уже имеет статус канадца . Но вы ребенка так же вносите просто как депендена
-
Ви справді вважаєте, що ТЦК відбирає людей за фото? Фейс-контроль?)) Красивих не чіпає, некарсивих в окопи чи навпаки?
-
Я також брала вихідний, оскільки на роботі заборонено використовувати комп не за призначенням. І вони таки моніторять 😬
-
Консульство в Оттаві у нас було, але це можна робити в будь-якому
-
Але будуть втрати на конвертаціїї, комісії за поповнення та зняття. Дивлячись який банк і картка. Вигідніше дати кеш знайомим хто сюда їде, щоб на кордрні договір показав задекларував і сюди ввіз
-
Удачи нам всем🤞
-
Якщо є договір куплі продажу то і більше можна покласти в день. Бо ж підтвердження коштів
-
Всім удачі! Тримаю кулачки.
-
І в мене. А то я думала в очах вже щось
-
Теж звернула увагу
-
Можна зробити довіренність на людину на поповнення вашої картки юсд , і там людина буде класти до 5 т на день а ви тут знімати
-
@OstapBosak підскажіть будь ласка, наскільки офіцери розглядають національні документи? В мене така ситуація, що закордонний паспорт на дівоче прізвище, я вийшла заміж в Україні 2022 рік (майже коли почалась війна) і розійшлась вже коли приїхала до Канади (2022 року). Прізвище знову на дівоче стало. Але я паспорт закордонний не міняла. Будуть якісь питання до мене? Зараз подала на федеральний рівень, дуже переживаю! Чи треба вирішувати це питання до AOR, оформляти національний а потім знов закордонний ….чи це не так важливо, адже прізвище співпадає з закордонним наразі
-
Да да уже не то что ночью было, теперь просто сайт не находит 😁🫣
-
Код помилки змінився
-
Я на работе сижу, тут удобнее с тремя мониторами)
-
Спасибо
-
Я купляла по довіренності деквлька років тому, але може з 22 року щось змінилося
-
Переустанавливают сайт.
12 Jan 2024, 17:45
Post 188929 of 386702
14 minutes ago