PR CUAET
-
зверху подивіться
-
А смысл, если потом ошибка и все выкидывает заново
-
Ні, там не так просто відкликати. Ну деякі сахаються деякі ні, залежить від обьєкта наскільки цікавий і від людей
-
Что дальше нажимать??
-
Зараз 502
-
Я поняла. Спасибо большое 😊 удачи вам
-
x aka twitter
-
Две недели только после медицины. Уже видно в кабинете. Но пока ничего от них. Скорее всего проверяют документы.
-
twitter здається
-
Я надіюсь що я пройшла далі цієї лінії і тому мені її не показує))
-
Як дойти до цього???
-
А где вы это читаете?
-
Відмічайте модераторів, вказуйте контакт - повідомлення- причину Ми не можемо всюди сидіти і все читати Дякуємо
-
А потом оп и ошибка
-
Є таке😅 Mozilla
-
Із того що я дізнався з приводу виведення коштів після продажу нерухомості ( ще не продав, намагаюсь ). Ви можете отримати гроші як у валюті так і в гривні на рахунок ( наприклад по єВідновленню, якщо це вас влаштовує ). З гривнею є значні обмеження по переведенню в валюту (50 тис на міс + 200 тис депозит на 3 міс) та зняття з рахунку в Україні (100тис на день). У випадку грн для себе рахував щоб довірена особа знімала щодня по 100 тис і міняла в обміннику. З валютою розглядав що довірена особа кладе всі кошти на свій рахунок потім переводить на ваш (маєте бути родичами щоб це зробити) і ви тут вже знімаєте зі своєї валютної картки по 100 тис грн на день. Якщо нема тут валютної картки, то валютну картку можете замовити на відділення нової пошти, в застосунку нов пошти делегувати право комусь забрати і потім переслати вам
-
666?) Значить надії немає.
-
тот же прикол
-
Як ви то зробили?
-
А хто, яким браузером користується?
12 Jan 2024, 17:45
189373/468340
4 minutes ago