PR CUAET
-
Ого
-
А вы в каком городе
-
1164...
-
А як оплачувати ті 575?
-
Відкрило з музіли
-
Мені той чеклист не відкриває. В когось пішло?
-
неее, я с другого браузера даже без логина на нее зашла и после окончания очереди тупо ошибка
-
Це така весела штука, на жаль наша імміграційна така. І це так роками
-
Не нова)
-
Нова помилка 😍😔 мило як
-
Вона не може прогрузитись
-
відповідно до гайду, має бути кнопка Continue, але її тупо нема на цій сторінці 😭
-
Дальше будет эррор 503, у меня так постоянно
-
Звідки ця черга, це Ви вже залогінилися?
-
aaip.labour.alberta.ca/application-type/eligibility-checklist?apptype=aos
-
Така ж ситуація
-
І ви вже засабмітили? Вам прийшов лінк і ви засабмітили свою аплікацію??
-
Як саме ви перезавантажували сторінку?
-
Мене хром постійно кидає на home page - там де кнопка get started. Час від часу дає створити апоікацію і навіть вибрати тип аплікації. А потім все з нуля
-
Друзі привіт. Дякую тим, хто долучився до збору на закупівлю сенсорів для діток діабетиків. Особлива подяка міграційному консультанту @OstapBosak який задонатив 500$. Трохи все затягнулося, бо були проблеми з виведенням коштів з платформи, так як вони не захотіли перераховувати кошти в Україну.... Я пробував через благодійний фонд в Англії, який активно допомагає фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ в Україні, але там також не вдалося. В кінці кінці платформа майже на 2 тижні заблокувала мій акаунт. В службі підтримки у них тільки бот, який відповідає заученими фразами. Але дякувати Богу наразі розблокували. Тому прийшлося виводити кошти на свій канадійський банківський рахунок і зараз шукаю варіанти відправити гроші з Канади в Україну. У фонда є рахунки в приват і моно, а також PayPal. Що можете порадити? Де найменша комісія за переказ? Бо і так платформа зняла комісію і тепер не вистачає на закупку 38 сенсорів...
12 Jan 2024, 17:45
189425/445555
about an hour ago