PR CUAET
-
Что дальше? Нету кнопки далее
-
Там возможно по этому протоколу пытаются попасть десятки тысяч, а не тысяча
-
виберете внизу, що оплачуєте за permanent residence , і за аплікацію яка вже submitted. Я доплачувала таким чином, бо в мене була недоплата. Потім висилала їм на пошту, яка прийшла в листі, receipt of payment
-
Поділюсь своїм сумним кейсом з отриманням PR card. Сподіваюсь комусь це допоможе 🙂 Після отримання еКопр я одразу зареєструвала в GCkey аплікацію на отримання карти. Тиша була повна. 04/03- еКОПР 27/05 - мені прийшло повідомлення, що моє фото на PR Card не прийняте. 28/05- надіслала нове фото 30/05 - моїм депендантам всім прийшли карти з датою expiry - 29/05/2029 року (значить і надруковані були тоді як я зрозуміла). В цей час ми змінювали адресу проживання. Депенданти отримали на стару, але так як моя карта знов лягла в беклог я подзвонила в IRCC та оновила адресу для майбутньої доставки. Минулого тижня відбувся меінтенанс системи GCkey. Раптово мої старі аплікації на подовження ворк перміту і карту оновили статуси- хтось продивлявся профіль певно. Бачу, що моя карта виготовлена і відправлена 05/06 з експайрі дейт 04/06. От вже 12/05 та її все нема у мене. Я позвонила в IRCC і виявилось, що під час того меінтенансу щось збилось в системі і мою нову адресу позначили як стару, а стару як нову відповідно. І карта прийшла на стару адресу. Слава Богу той лист знайшли в скрині. Інакше - подавати заявку на нову карту і знов 3-4 місяці чекати. Тому, якщо міняєте адресу під час очікування на карту і відбувається меінтенас системи - краще подзвоніть уточніть яка там адреса наразі в профайлі.
-
do you still in ?
-
У меня дошло до 0 и просто выкинуло(
-
Класна статистика у вас)
-
Це після сінг ін?
-
Через другой браузер попробуйте
-
Але ж провінція дає скільки може...
-
x.com/opportunityab/status/1800544333340529127?s=46
-
Я уже три раза очередь прошла и толку ноль
-
430 всього дали?😣
-
В мене те д
-
А як стати в цю чергу?
-
Я так розумію, якшо прийде апрув скажуть доплатити....я була на вебінарі і казали що можна платити двома частинами...я так зрозуміла, що з тим підвищенням в нас не вистачило на повну оплату, вони сприйняли як часткову...томе і повернення...
-
У мене теж саме було але кнопка так і не зʼявилась
-
Мозила рулит
-
Мені далі натиснути отут на сайн ін жодного разу не пропустило .
-
Саме зявилось
12 Jan 2024, 17:45
189475/449025
5 minutes ago