PR CUAET
-
Друзі привіт. Дякую тим, хто долучився до збору на закупівлю сенсорів для діток діабетиків. Особлива подяка міграційному консультанту @OstapBosak який задонатив 500$. Трохи все затягнулося, бо були проблеми з виведенням коштів з платформи, так як вони не захотіли перераховувати кошти в Україну.... Я пробував через благодійний фонд в Англії, який активно допомагає фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ в Україні, але там також не вдалося. В кінці кінці платформа майже на 2 тижні заблокувала мій акаунт. В службі підтримки у них тільки бот, який відповідає заученими фразами. Але дякувати Богу наразі розблокували. Тому прийшлося виводити кошти на свій канадійський банківський рахунок і зараз шукаю варіанти відправити гроші з Канади в Україну. У фонда є рахунки в приват і моно, а також PayPal. Що можете порадити? Де найменша комісія за переказ? Бо і так платформа зняла комісію і тепер не вистачає на закупку 38 сенсорів...
-
Всім удачі я пішла Натискаю на мишку і нажимаю ентер так і перезавантажую
-
де це взагалі?
-
Чомусь я думаю, що справа не у браузері. І навіть не у швидкості інету. Просто мілісекунди, поки є віконечко між запросами тисяч людей - і ти проскочив
-
У меня так же, перевело после того как с мака через сафари зашел, но я логин не вводил
-
Чекаю
-
Дойшло до вибору програми і знову нічого , так певне весь день буде
-
😂😂😂😂😂😂
-
Ви мені поки що здається пробилися далі всіх
-
А Continue было сразу?
-
Думаю так і є
-
Сайт booking .com выдерживает несколько миллионов запросов
-
Але враховуючи, що всього 430 місць, а портал не працював десь 4 місяці… то бажаючих дуже багато
-
Черга 1682... Наблюдаем 🤔
-
Вибило
-
то шо там?) заповнюється? чи можете ви зберегти заявку? чи не викидує вас?
-
А прикиньте, вже є 430😂
-
100к звісно ні
-
Вже навіть не пише, що аплікації активні
-
Сколько интересно людей пытаются подать. Интересно 100 тысяч будет?
12 Jan 2024, 17:45
189497/446334
14 minutes ago