Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Євросоюз ніяк не пов'язаний з Канадою, тому тут усім, хто приїхав по куает, дають грошову допомогу. Але цього вистачить на місяць (дай бог на два). Подивіться West Jet зараз є дешеві квитки. Або у google flights дивіться різні варіанти міст, з яких можна вилітати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t390392227T Offline
    t390392227T Offline
    Tatiana Bakhmetova
    wrote on last edited by
    Питання, коли оформляли візу, CUAET, чоловік був гарантом, зараз потрібно продовжити візитор на дитину, але у чоловіка поміняли паспорт і йому потрібно також продовжити WP, чи можу я подати на візитор зі своїм WP ? Дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t623830194T Offline
    t623830194T Offline
    Pavlo 🚢👨‍🔧
    wrote on last edited by
    Зробили, тепер перекласти не знаю як
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana🥝
    wrote on last edited by
    Да ладно). Вон крымчане 10 лет в оккупации, прям им гуманитарные визы пачками раздают. Верьте в ЗСУ!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    Якщо у трак драйверів все так само як і у усіх інших (я не знаю чи є окрема програма для трак драйверів) - треба чекати на вибірку в котру потрапить ваша професія і при цьому у вас буде достатньо балів. Така вибірка може бути завтра, а може за рік, а може і ніколи (((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Black Pearl
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста, если мама будет ехать в марте , так как у нее нету дии , она возьмет справку о несудимости , а тут прилетит и предоставит ее в консульство, это сработает ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr
    wrote on last edited by
    это не про Донецк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana🥝
    wrote on last edited by
    Сегодня в оккупации, завтра не в оккупации.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr
    wrote on last edited by
    если ты из города который в оккупации больше шансов получить положительное решение
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    Я з Квебека
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Про жіночі руки і мови нема. Ото хіба мова може спасти, якщо дуже гарна, і якщо повезе влізти перекладачем в організації по допомозі біженцям. (Що дуже малоймрвірно, бо все вже давно занято. Бо десь 10% жінок-куаетівок прибуває з дуже гарною англійською, практично вільною!! І вони все таке зайняли давно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    На моїй минулій роботі багато біженців з Манітоби було. Не вжили там. (Але англійська в них середня або нижче, молоді чоловічі руки не котувались там ні в нуль!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Про готель у саме Вініпезі не знаю, з ймовірністю 90% що дають. (Готелі всі пусті, чому б не дати?) В Монреалі навіть дають, і давали. Окрім літа, коли був напряг, етап формули 1, коли приїхало 2 мільйона вболівальників, і потім фестивальний сезон до вересня. Зараз знову отелі не заповнені. У Вініпезі з фестивалями на порядки слабше..
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь,розумію що не так все просто но розраховуємо на свій англ та досвід(хоча розумію що на початку в Канаді він майже нічого не вартий)не Монреаль а Вінніпег розглядаємо),і цікавить чи дають у Вінніпезі ще готелі на перший час?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Як це з допомогою не допомагають? З якою саме допомогою? Хто по CUAET, отримає федеральні гроші 100%. 3000 на дорослого і 1500 на дитину до 18 років. (Але це ні про що, це тут не гроші. Місячна зарплата. ) Тим більше, що майже половина куаетівців взагалі зарплати ще не нюхали навіть! Багато поверулося назад в Європу. Багато сидять на допомозі по безробіттю, на мовних курсах. Це 800 кад в місяць, на ці гроші не прожить. Хтось має часткову зайнятість, по 60-80 годин в місяць. Але це по теплому було. А зимою матимуть може 20-30 годин у місяць, а то й взагалі нічого. Роботодавці на резюме ніколи не відповідають! (Брешу. Сьогодні знайомій відповіла одна. Перший дзвонок за листопад. Дзвонила, питала чі машина є добиратись на роботу? Машини нема. До побачення! (Це в Монреалі, найкращому місті Канади по рівню громадського транспорту!!!!!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Тоді можливо є ресурси з більш менш адекватними цінами на авіа ?дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Просто пишуть що хто летить з Польщі то з допомогою не допомогають(чи це ті хто довгий час жили в Польщі?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    1. Ймовірність отримання безкоштовного квитка оцінюю зараз на рівні 0.02%. (Як людина, яка колись прилетіла безкоштовно, і багато знає про це). Ймовірність отримання пільгового квитка дуже малоймовірна. (Тим більше з метою потрапити конкретно у Вінніпег). 2. Польска допомога ніяк не вплине на канадську допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Доброго дня спільното) В мене декілька питать,хоча мабуть їх багато разів задавали(якщо відповісте буду вдячний),но задам ще раз: 1)Чи ще є зараз безоплатні рейси до Канади,з Європи?або якісь більш менш з адекватною ціною? 2)Головне питання якщо мої дівчата приїдуть з України до Польщі і будуть чекати рейс ну не знаю як там зараз може місяць(не подаючись в Польщі на допомогу),по прильоту у Канаду вони зможуть подати документи на допомогу і розраховувати на перший час с готелем як було?Чи не буде той же місяць у Польщі якби заважати для отримання допомоги?(Планують у Вінніпег)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6148865107T Offline
    t6148865107T Offline
    Polina Tyshchenko
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи ще будуть курси ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags