Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    На моїй минулій роботі багато біженців з Манітоби було. Не вжили там. (Але англійська в них середня або нижче, молоді чоловічі руки не котувались там ні в нуль!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Про готель у саме Вініпезі не знаю, з ймовірністю 90% що дають. (Готелі всі пусті, чому б не дати?) В Монреалі навіть дають, і давали. Окрім літа, коли був напряг, етап формули 1, коли приїхало 2 мільйона вболівальників, і потім фестивальний сезон до вересня. Зараз знову отелі не заповнені. У Вініпезі з фестивалями на порядки слабше..
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь,розумію що не так все просто но розраховуємо на свій англ та досвід(хоча розумію що на початку в Канаді він майже нічого не вартий)не Монреаль а Вінніпег розглядаємо),і цікавить чи дають у Вінніпезі ще готелі на перший час?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Як це з допомогою не допомагають? З якою саме допомогою? Хто по CUAET, отримає федеральні гроші 100%. 3000 на дорослого і 1500 на дитину до 18 років. (Але це ні про що, це тут не гроші. Місячна зарплата. ) Тим більше, що майже половина куаетівців взагалі зарплати ще не нюхали навіть! Багато поверулося назад в Європу. Багато сидять на допомозі по безробіттю, на мовних курсах. Це 800 кад в місяць, на ці гроші не прожить. Хтось має часткову зайнятість, по 60-80 годин в місяць. Але це по теплому було. А зимою матимуть може 20-30 годин у місяць, а то й взагалі нічого. Роботодавці на резюме ніколи не відповідають! (Брешу. Сьогодні знайомій відповіла одна. Перший дзвонок за листопад. Дзвонила, питала чі машина є добиратись на роботу? Машини нема. До побачення! (Це в Монреалі, найкращому місті Канади по рівню громадського транспорту!!!!!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Тоді можливо є ресурси з більш менш адекватними цінами на авіа ?дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Просто пишуть що хто летить з Польщі то з допомогою не допомогають(чи це ті хто довгий час жили в Польщі?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    1. Ймовірність отримання безкоштовного квитка оцінюю зараз на рівні 0.02%. (Як людина, яка колись прилетіла безкоштовно, і багато знає про це). Ймовірність отримання пільгового квитка дуже малоймовірна. (Тим більше з метою потрапити конкретно у Вінніпег). 2. Польска допомога ніяк не вплине на канадську допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t756383329T Offline
    t756383329T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Доброго дня спільното) В мене декілька питать,хоча мабуть їх багато разів задавали(якщо відповісте буду вдячний),но задам ще раз: 1)Чи ще є зараз безоплатні рейси до Канади,з Європи?або якісь більш менш з адекватною ціною? 2)Головне питання якщо мої дівчата приїдуть з України до Польщі і будуть чекати рейс ну не знаю як там зараз може місяць(не подаючись в Польщі на допомогу),по прильоту у Канаду вони зможуть подати документи на допомогу і розраховувати на перший час с готелем як було?Чи не буде той же місяць у Польщі якби заважати для отримання допомоги?(Планують у Вінніпег)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6148865107T Offline
    t6148865107T Offline
    Polina Tyshchenko
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи ще будуть курси ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vik Kry
    wrote on last edited by
    Хтось робив фото на PR в Don’s Photo (Broadway 379, Winnipeg)? Знають що роблять чи не дуже ? Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Так брати ідуть як окремі люди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    До Альберта хелс відправте також цей лист і супровідний лист з поясненням ситуації- вони видадуть дитині нову хелсі карту по вашому ВП поки не отримаєте ВР дитини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Shestopalova
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, коли ви подавали на новий visitor record для дитини, то у формі 5708, що ви писали в available funds? Також, їм я людини, яку ви будете відвідувати - що тут писати? Дякую заздалегідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t518277457T Offline
    t518277457T Offline
    Едуард Сокур
    wrote on last edited by
    Хто знайте при подачі на пр якщо два рідних брати подавати документи і здавати екзамен з англійської від імені одного чи потрібно кожному окремо ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5111994908T Offline
    t5111994908T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Ой, вибачте, що одразу не написала. Місто Ред Дір, Альберта
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    4-45 це ви в якому місті живете? Щоб зрозуміти який часовий пояс?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5111994908T Offline
    t5111994908T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я намагалася записатися декілька тижнів та нічого не виходило. Записалася в чергу очікування, але в цей понеділок в 4:45 спробувала і було 7віоьних днів та багато вільного часу і я записалась. Тож рекомендую не чекати листа, а пробувати заходити кожень день.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Эстер Лейдикер
    wrote on last edited by
    Пробовала в разное время но тотально нет очередей, поэтому и хочу понять, знает ли кто-нибудь в какое время выбрасывают слоты
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    Тоді пробуйте знову заходити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Эстер Лейдикер
    wrote on last edited by
    Я тоже записалась в очередь, но что-то мне кажется, что она никуда не продвинется
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags