PR CUAET
-
Так там завжди так було, поки одну секцію не заповниш, то інше буде неактивне. Чи у першій секції також не можна заповнити?
-
Снова лёг сайт
-
А куди зникла гілка рурал? Не можу чого її знайти. Потрібен чекліст документів на рурал
-
Я в рекорді🫤
-
а вы в инкогнито режиме были?
-
Кто то есть на федеральном этапе после отбора Квебека и получения certificat de sélection du Québec ? Сколько по времени занимает рассмотрение заявки на федеральном этапе?
-
Пригульмував трохи на сьогодні чат. 5хв між повідомленнями, тому пишіть будь-ласка лаконічно, бо модератори не встигають читати 1000 ваших повідомлень.
-
так, це жах. як я встигла 30 квітня - сама не знаю
-
Я так розумію, що ось ця черга це і є їхнє fixed
-
У всіх так було, хто зміг зайти
-
Ситуація така зайшов на заповненя анкети але не можу обрати країну народження. Бо лист країн пустий
-
На какой срок выдаются водииельские права в торонто?
-
Ця історія могла б бути повчальною... Але якщо люди, які відповідають за провінційну іміграційну політику, дійсно не соромляться писати, що issues have been resolved.... То чекати покращень ближчим часом не варто 🙁
-
Це скоріше за все тому що данні які в тих віконцях беруться з сервера, але там зараз біда)
-
Це нас хтось потролив…
-
Добре
-
Раніше коли було 4000 місць мені прогрузило за 2 хвилини до моєї черги а зараз майже не йде з місця черга , може ті люди подаються які на початку
-
Нагадаю правило: 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протестів, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban
-
Вони пишуть англійськими буквами панджабі слова, телеграм таке не потягне
-
Почистил и кинуло в очередь где 9800 впереди
12 Jan 2024, 17:45
190092/466930
9 minutes ago