PR CUAET
-
Як Ви думаєте, вся ця ситуація - вона хіба неочікувано склалася для керівників AAiP? Чи може це бути халатністю з їхнього боку, а може навіть спланованою акцією з метою показати Федеральному уряду, що для Альберти об'єктивно треба підвищити квоту? 🤔 Ну там же люди з досвідом сидять, які володіють цифрами. Мали б розуміти, що гряде...
-
User HAOSov has 2/3 warnings; be careful! Reason: Без образ. Жарт то чи ні
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-how-to-apply
-
Можна силку на рестрацію будьласка
-
Нікуди вона не зникла Гортайте вниз по каналу і знайдете t.me/prcuaet/196581
-
Дропдаун не працює я ж кажу. В них з їх сторони якась фігня з анкетою
-
если на очереди 5118, так понимаю нету смысла сидеть за екраном. около часа спускается с 5500. значит спокойно можно идти на роботу. поправьте если не прав
-
у вас получилось подать?
-
в минулому році стільки ж було квот, але людей не так багато подавалось. Але багато, хто за минулий рік приїхав (не тільки українців), заради АОС. Ось вам і навантаження.
-
Ні, окремо написали на email. Усі інші документи ми вже давно відправляли після eligibility passed
-
Я подавалась 11 березня. Нічого поки
-
В вас drop down menu працює?
-
Ну, добре. Вантажити документи можна лише після того, як вніс всі дані. А якщо форма крива і поля пусті? У чому тоді сенс взагалі? Просто ажіотаж згенерувати? ((((
-
2600 квот на останні півроку - це дуже мало … в минулому році скільки квот було на AOS? Люди спокійно заходили і заповнювали анкети без ажіотажу, зараз це нереально 440 місць на 10 тис… можливо план провінції показати Уряду необхідність змін
-
430 😍😂
-
ми там вже десь годину)) лукапи не працюють бо сервак лежить 🫠
-
😂😂😂
-
Добрий день. Це що я в черзі 10254та з 450 місць?? 🙈🙈🧡
-
у вас не было очереди? Блин ну пять минут это сильно.... ну мы ж тут срач не разводим вроде
-
В мене за годину черга просунулась на 200 людей
12 Jan 2024, 17:45
190115/438215
4 minutes ago