PR CUAET
-
Успіху всім!!!
-
В мене зараз гарний номер 😂😂
-
Ага, ага, отак скажу, а потім мене там вистежить тцк або хтось гірше ))
-
Знов те саме питання: до якого все таки тесту нотуватись TEF чи TCF?? І порадьте викладача/курси де можна готуватися. Дякую .
-
Добрий день. Хто знає в які години можна отримати паспорт в Оттаві?
-
Вітаю, скажіть, після отримання eCoPR треба щось робити, чи просто чекати на пластик? Бо у листі з Привітаннями та інфою де та як завантажити eCoPR було ще про 180 днів для загрузки фото, але ми їх в порталі 2 вже підгружали.
-
как думать этот скрин можно прикрепить в сопровождающее письмо на продление ВП? и обьяснить зачем его надо продлить🤪😄
-
Свідоцтво про народження можна замовити дублікат в дії, якщо є хтось в Україні хто зможе на пошту його отримати
-
У кого был запрос на новый медицинский осмотр? Мой медосмотр и мужа засчитали,а для ребёнка запросили новый
-
Я не закривав вікно з ранку, у мене немає черги, але всеодно зайти не можу після того як логінюся, пару раз кидало на екран "створити заявку" але після того знову було все заново
-
12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протестів, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban
-
Якось так
-
Можно отправить имэйл в министерство иммиграции
-
А десь на просторах інтернету є така сама група індусів і їх там……😂
-
В мене просто істерика 🤣🤣🤣
-
Не вибило зараз?
-
Да знают они это всё. Или вы думаете они не видят очереди?)
-
Та яка там паніка, у всіх вже кома на підході.
-
Доброго дня, скиньте фото в особисті, подивимося
-
я так розумію, що чергу зробили, щоб не всі ломились на сервак одразу. а ті хто вже там мають заповнити заявки. але й на анкеті вже забагато людей і воно лежить
12 Jan 2024, 17:45
190157/430050
3 minutes ago