PR CUAET
-
Дякую
-
Интересно, насколько они оперативно обновят информацию, что пул заявок занят? А то так и до завтра можно посидеть тыкая на нерабочие кнопки((
-
Ні, треба clb7
-
Знову немає кнопки continue…
-
У меня на нескольких вкладках очередь заоблачная, на одной просто не чистил ничего и доходит до Create Application и не дальше ошибка 503
-
А де в черзі?
-
Подача 15,18 і 22 березня, поки тиша, Альберта
-
Кого як, а мене черга заспокоює. Вона рухається, просто дуже повільно... Після безсонної ночі я вже не дуже хочу клікати оновлення сторінок безкінечно....
-
Проапдейтіть work history - залиште лише роботи, за які вам будуть бали. Решту робіт напишіть в personal history. Тоді оновиться список документів, і тільки за те, що в work history буде просити
-
Может вас перенаправит на какой то резервный сайт зеркало, где можно нормально заполнить заявку) Кидайте ссылку если что 😉
-
Знову почистили кукі?
-
запрацював один з дроп даунів. кукі таки рулять😜
-
Я дійшла до створити нову заявку і коли нажимаю мене викидує з порталу
-
О! Розкажіть як зайдете! Ну чому? Може пощастить
-
Welcome to the club)
-
Нажаль
-
дуже на це сподіваюсь
-
У меня осталось 47 человек в очереди. А потом меня опять ждёт ошибка и я буду 100500 в очереди?))🙈🙈
-
Так, тільки що побачила закриту форму. Цікаво, чи хтось заповнював її саме сьогодні. Ймовірно що ні, і 30 заявок взяли з людей що подалися до цього.
-
Хто доходив до заповнення заявки, а потім викинуло, коли повторно вдається заходити потрібно знову створювати нову аплікацію чи вона зберігається?
12 Jan 2024, 17:45
190217/434298
5 minutes ago