PR CUAET
-
Якби хоч комусь вдалося дійти до кінця, не сумнівайтесь - одразу б написали тут, типу «я зміііііг»
-
Очередь на всех браузерах теперь. Я думаю, ее включили в какой-то момент.
-
Скоро дата 11 червня закінчиться і раніше чи пізніше Альберта оголосить про успішно прийняті аплікації 😒 Хтось точно пройде.
-
Я не думаю що такі є)
-
В мене у хромі взагалі нічого не вантажилось, потім перейшла у інший браузер - одразу у чергу кинуло. Може спробуйте інший
-
дякую Вам за економію коштів😊
-
Цікаво якими були в черзі ті люди, яким вдалося заповнити заявку повністю
-
Спасибо)
-
Привіт всім,можливо хтось знає якісь платформи де можна знайти спонсора,наперед дякую)
-
Те саме, подача 11 квітня
-
Це хто завгодно вам наклацає і буде там і 100 людей, не думаю що хтось взагалі дійшов до кінця, особливо етап загрузки документів
-
Вітаю! Не все так погано як ви думали! Ви мабуть екстраверт) бо я інтроверт, у мене лисенинг і рідінг вище ніж райтінг і спікінг
-
Точно так, оновила раз 5, кнопка не зʼявляється
-
Хром
-
Виходить, що так:) і це обнадіює
-
Більше того, коли нам дали запит на медицину, ми нагло вислали стару ( в мене з дітьми до року, а в чоловіка дворічної давності) і посилання на їх закон, де вказано що медицина дійсна протягом 5 років) з проханням зарахувати старі результати. Мені з дітьми зарахували без питань, а чоловікові подумали два тижні... і теж зарахували
-
Ну так, бо в когось ті поля активні
-
Чи оновилося в вас і показує кнопку ? Бо я вже 4 раз оновлюю але показує a timeout occurred , хоча до того було на тому самому етапі що і в вас
-
Цікаво, дякую що поділились
-
Значить ЦЕ РЕАЛЬНО?!!!😃
12 Jan 2024, 17:45
190317/431087
about a minute ago