PR CUAET
-
Я взагалі не знаю, як у вас вдається туди дійти, я постійно в черзі, і оновлюю сторонку😢
-
А ви оновлюєте сайт на даному етапі щоб загрузилися країни і тд чи просто чекаєте ?
-
Мене вибило на моменті коли дійшла до кінця черги. Ще чекаю зараз в списку 3000 і 15000:) де швидше 🤷🏻♀️
-
Що таке WF candidat? Що це значить??? Допоможіть
-
Вы уже в самой заявке refresh страницы нажимали или просто ждали?
-
Проте ви маєте в Personal History вказати ВЕСЬ досвід за останні 10 років, в вас і чоловіка. І не лише роботу, а й навчання, службу, різні членства в спілках і організаціях тощо. Система пише що і як ви маєте вказати
-
Перезавантаження сторнки нну кількість раз
-
Как у вас здесь появилось Continue?
-
Я в 7ий раз, але толку то )
-
Так
-
Чи може AOR прийти без запрошення на біометрію?
-
Я взагалі вперше зайшов за годин 5ть (з 4ох девайсів і рзіних браузерів, і в різні аккаунти пробую)
-
Якщо ви НЕ отримали і НЕ claimили іноземний (не канадський) досвід - не вказуйте його в федеральному етапі в Work experience, вказуйте тільки в Personal History Тоді система не буде в вас вимагати Employment records в розділі обов’язкових документів
-
Ніякі, якщо переклад у сертифікованого перекладача
-
грузить ... )
-
Змогли? Бо нам видає помилку
-
поки 430 людей не подасть
-
А до коли можна подавати заяку?
-
записуете відео зі спробую заповнити анкету, потім подаєте це відео до гаверменту зі скаргою що не встигли із за технічних причін. Тобто ви не подалися не із за себе а із-за технічних несправностей. Можливо це допоможе вам
-
Треба було мабуть йти на роботу, хоч би долар заробила якийсь
12 Jan 2024, 17:45
190461/461261
about a minute ago