PR CUAET
-
Я в 7ий раз, але толку то )
-
Так
-
Чи може AOR прийти без запрошення на біометрію?
-
Я взагалі вперше зайшов за годин 5ть (з 4ох девайсів і рзіних браузерів, і в різні аккаунти пробую)
-
Якщо ви НЕ отримали і НЕ claimили іноземний (не канадський) досвід - не вказуйте його в федеральному етапі в Work experience, вказуйте тільки в Personal History Тоді система не буде в вас вимагати Employment records в розділі обов’язкових документів
-
Ніякі, якщо переклад у сертифікованого перекладача
-
грузить ... )
-
Змогли? Бо нам видає помилку
-
поки 430 людей не подасть
-
А до коли можна подавати заяку?
-
записуете відео зі спробую заповнити анкету, потім подаєте це відео до гаверменту зі скаргою що не встигли із за технічних причін. Тобто ви не подалися не із за себе а із-за технічних несправностей. Можливо це допоможе вам
-
Треба було мабуть йти на роботу, хоч би долар заробила якийсь
-
Якщо ви замовити в дії окрім вас ніхто отримати не зможе, я це взнавала , в дії це коштує копійки ,але навіть якщо курʼєром відправляють на адресу то отримати повинні особисто ви!Мій тато звертався в РАЦС,і там це коштувало не копійки ))
-
І тоді просто червоне поле
-
Потрібно дочекатися списку з якого вибирати. Але список грузить з сервера, який ледве дихає. Якщо встигає - дає список щоб вибрати, якщо не встигає, або дропає конект або взагалі не відповідає вихходить таймаут помилка або 503
-
Після, але далі мене просто викинуло в чергу...
-
Я ще чекаю, але до цього багато разів просто вибивало 🥹🥲
-
Як писати в тих полях? Воно нічого не реагує 😭
-
Саме це й сталось зі мною
-
Напишіть будь-ласка чи вибиває зараз після того як дочекалися своєї черги?
12 Jan 2024, 17:45
190469/467203
4 minutes ago