PR CUAET
-
Тобто я зараз чекаю 9120, сподіваючись, що у 9119 людей до мене щось піде не так. За такою логікою, в мене воно теж піде не так. Або на те, що раптом щось нове станеться
-
Місцями так. Але там трохи інші ситуації були переважно. Тут навряд чи є кейс.
-
Наш адвокат може отримати за вас будь який документ з РАГСу
-
На вході в систему є список програм і там пише чи ще приймають. Та і доступ просто мав би пропасти
-
Вигравали люди?
-
Ви отримали АОR?
-
Так колись було з судами по подібних федеральних програмах. Тому вони стараються такі подачі не робити - бо потім судитися приходиться
-
Я вирішила ще вночі, що піду на роботу, сиджу з комп’ютером і телефоном, хоч не так обідно, що долар зароблю, бо подачею і не пахне
-
Окей, а як зрозуміти, що 430 людей уже подалися, і на сьогодні прийом заявок закрито?
-
У кого-то дропдауны заработали? На лупу нажимаю и ничего
-
А что делать с дроп меню? Ждать пока loading?
-
Знущання над людьми . Слів немає
-
1. Скан + переклад одним файлом
-
Я натиснув next не заповнюючи країни і досі грузить
-
Есть чеки? Они должны быть оформлены вот так www.charitycentral.ca/receipting/receipting-learning-centre/gifting-and-receipting/required-information-on-tax-donation-receipts/
-
Якщо не важко, внесіть свій кейс в загальний трекер будь ласка, так простіше бачити всім картину ніж в чаті пошуком myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Мені здається чергв прив'язана до акаунта
-
Ці 50 балів були в аплікації, на яку ви отримали NoI? Щоб подати після на номінацію
-
Напишите сами эту бумажку и дайте им посмотреть, может покажется не страшным и подпишут. У меня такая же фигня на работе, говорит у нас нет job offer. При том что письмо написали и отдельным файлом скинули job description. Попытаюсь сама написать и принести на подпись им. Он же ни к чему не обязывает, просто бумажка подтверждающая что я у них работаю. Не понимаю в чем проблема дать мне offer
-
Теоретично буде відкрита поки не наберуть
12 Jan 2024, 17:45
Post 190504 of 407827
2 minutes ago