PR CUAET
-
Именно для teer 5?
-
Так по SINP школы достаточно
-
Дано - парень, 18 лет, законченные 11 классов в Украине, 6 месяцев опыт работы в Саскатуне, как General Labor (teer 5) Может ли без Высшего образования подаваться на SINP? Язык и поддержка работодателя есть. На оф.сайте, как-то размыто написано..
-
Пищите сюда. Вместе разберемся
-
Відправила витяг 10 листопада отримала переклад 29го. До Оттави. У звичайних конвертах 2 довідки у одному конверті.
-
Тоді нічого дивного. Все вчасно
-
Так
-
Я так розумію ви подавались з витягом з дії?
-
А на оплату приходить запрос пізніше?Не потрібно платити при подачі анкети?
-
Дуже дякую
-
Ні, навіть якщо не супроводжує все одно треба додавати документи. Є тільки один варіант не робити це, про який я вище написала.
-
Я не Остап, але відповім вам тому що саме по цьому питанню консультувалась з Остапом. Так треба навіть якщо він не супроводжує. Лише є варіант коли ви створюєте окремий документ і додаєте його до аплікації, в якому ви просите офіцера не додавати цю людину до аплікації і що він чи вона не зможуть отримати ПР, і ви ніколи не зможете спонсорувати цю людину якщо плани зміниться. Цей документ треба завірити у нотаріуса також. І це все на розсуд офіцера, він може все одно вимагати всі документи і справки, незалежно від вашого прохання. Якось так.
-
52*30 Соблюдайте, пожалуйста, тематику веток Есть отдельная ветка AOS
-
В загалі то так, але ви можете не прикладати поки що, тому що це не обовʼязковий документ на першому етапі. Якщо офіцер запитає то тоді треба буде, навіть якщо він не супроводжує Вас.
-
Доброго дня. Підкажіть скільки годин за рік потрібно відпрацювати щоб можна було подаватися по провінційній програмі в Альберті?
-
Якщо ЕЕ то наявність партнера віднімає бали
-
это не второстепенный апликант. Вопрос про супруга, который не сопровождает и на PR не претендует. Он просто информация в биографической анкете апликанта.
-
Дякую за вашу відповідь!Тобто,Якщо залишити візітор цей,що є,просто відкрити нову візу в новий паспорт.Наступного року дитина виїде на 2 місяці за межі Канади.Коли буде повертатись,проблем не виникне,що у візитор інші дані паспорту?
-
Мені трохи простіше - я маю англе. Але франсе дається складніше😂бо 4 чи 5 мова(іспанська була колись факультативом в школі)
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
19068/449672
2 minutes ago