PR CUAET
-
‼️‼️‼️ 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, збору скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban ‼️‼️‼️ Два повідомлення Адміністрація пропустила, надалі - будуть попередження. Будь ласка, створюйте свій чат і поширюйте там ту інформацію, яку забажаєте. Використання платформи PRCUAET для подібних занять заборонено ⚠️ Дякуємо,
-
Не знаю чим вони думали коли ставили оцю крутилку cloudflare. Якби ж то боти ломились, а це насправді 10к бажаючих десь є які ломляться активно.. могли б ще і розширити computing resources, було б дешевше ніж змінювати стратегію (вводити бальну систему з EOI чи щось інше)
-
В мене навіть таке вікно не з'являється просто лупа
-
Аналогічно , я думаю їх просто з системи прибрали
-
@Viktoriia_Karman що вибрали і чи пустило далі?
-
В мене_нема_слів. 5 днів підряд я намагалася пробити по 2 різних часу в кожному. По перше не реагує і довго думає, по друге ВСЕ зайняте. Чоловіка взагалі не пустило і до сих пір не пускає, пише помилка. Я не знаю якими словами я хочу їх назвати. 🤬 7-ий місяць я не можу спіймати слот! Майже 7 місяців!!! Приїхало тисячі українців. Дітей з восени почнуть зі шкіл виганяти бо прострочені паспорти продовжували тільки на 2 роки і вони вже ось закінчуються. Медичного страхування на дітей теж не буде бо візітор рекордс все, тю-тю. Дорослі не зможуть працювати… А наше консульство не чухається навіть. 🤬🤬 Вони НЕ РОЗУМІЮТЬ що тої малої кількості слотів НЕДОСТАТНЬО на ту кількість що приїхала і багато взагалі без документів були. Може давайте їм будемо колективного листа писати якось??? Нехай наймають ще людей, відкривають додаткові дні, додаткові години. Бо це повний пи..ць.🤬
-
Хтось спіймав? Ми ловили з двох копмів- торонто і отава. Слоти бачили, але заборонити нереально- тільки клацаєш - вже нема
-
А рахуйте що й не було
-
То нині вже не буде???)
-
Вітання всім, дозвонився в консульство в Торонто, сказали, що навіть ті, хто подавались до закону мають реєструватись в цьому резерв плюсі, щоб отримати паспорт, або до 18 червня стоятина консульському обліку
-
Сьогодні Торонто раніше виставили.
-
Отаке ось показало на стрімі в Маніша 5 хв тому. Чомусь хоспіталіті та тех пасвей знову accepting
-
Підкажіть будь ласка ви купували в Едмонтоні?
-
Дівчата слоти в Торонто є!