PR CUAET
-
Ок, спасибо
-
Я з ранку на першій сторінці і лупа по даний час не працює.
-
Дякую 🤗
-
Так, треба подовжити, бо на момент отримання АОР, номінація має бути валідна
-
Думаю может и совпадение,но реально-на тех выходных удалила очередь.Полгода не могли поймать слот.
-
Ще один доказ, що ІТ рукожопи…
-
Я очень быстро хватала слоты, но при нажатии подтвердить зависало и потом выдавало занят. Видимо вместе со мной одновременно еще 100 тыс чел выбирали тот же слот:)
-
Я натискала пару разів на лупу і потім зʼявлялася провінції
-
Дякую 🙏. Я ніяк не могла знайти . Навіть шукала через гугл 🙈
-
Третя сторінка 🫡
-
the same here
-
Чи хтось з присутніх зумів все заповнити?
-
Просто повезло. Я уже делала так два раза. Ничего. Сегодня уже не удаляла, бо и так два месяца пропустила уже из за этого((
-
Так, і у мене немає
-
Плюсую, мені було цікаво яка в черзі і я зайшла з іншого ноуту. Була в черзі 13100 а за 10 хв опустилась до 12050. Думаю воно б і далі зменшувало чергу якби я не вийшла
-
Так очередь всё же мешает?..
-
Ні, тільки дівоче в усіх заявках від початку CUAET! Я не використовувала ніде прізвище від браку, тому що на руках був тільки закордонний паспорт на дівоче. Будуть якісь наслідки, як можуть офіцери до цього віднестися?
-
Там нема пошук тільки; select cancel remove value
-
Думаю вже ніяк 🤯🤯 я так само почистила історію , і тепер ця безкінечна черга яка по суті нікуди не веде
-
Каким вы образом вообще попадаете в портал? Какую вы ссылку открываете? У меня только в очередь выбивает, с любого браузера и даже при удалении истории кукис и кеша
12 Jan 2024, 17:45
191108/452589
3 minutes ago