PR CUAET
-
Тепер український паспорт важче отримати, ніж канадський😃
-
Получается что одна дата для одного человека, любую дату выбирал и все занято
-
Хелп ! Підкажіть де ловити ці слоти !!!!??? З чого починати ? Куди заходити ?!
-
Вбийте в пошуку в фейсбуці «Alberta advantage Immigration program „ Там такі самі «веселощі» як і тут. Ні один не написав, що засабмітив аплікацію
-
На 30 были тоже?
-
В чаті писати заборонено. Дякую
-
Только что?
-
У меня активны, я только что, пару минут назад, добавляла свой опыт работы до текущего. Сейчас лупа тупит, не могу страну выбрать. Но оно понятно, сервер лежит. Жду. Это экзамен на терпение, явно)
-
Я поймала🎉
-
Я зловила на 24 липня, хто хоче можемо разом поїхати. Напишіть в приват. А також їду у наступну середу в Едмонтон, кому треба також напишіть.
-
В прошлый раз, 2 раза выдавали слоты
-
це вже все на сьогодні, чи можуть ще видати?
-
440 вільних місць, це основні заявники чи основні і плюс їхні сім'ї? Якщо перше, то по факту роздати більше ПР чим заплановано урядом? Де про це можна почитати? Дякую!
-
А як далі? Надала що підтвердити. Які подальші дії?
-
Не дуже допомагає))
-
Я не знаю чи це так співпало, так за всі спроби на телефоні жодної вдалої - натискала кожного разу на слоти і на етапі підтвердження - запис зайнятий 5 невдалих спроб І от сьогодні вперше з компʼютера і нарешті вдала спроба
-
Я взяла вихідний на 2 дня але толку якщо зависла на першій сторінці. Тепер не знаю закривать сторінку чи ще почекати
-
Якщо всіх наберуть - буде відповідне оновлення з написом "intake pause"
-
Нарешті зловила своїй доньці!) аж не віриться, скільки було до цього полювань та нервів. І в мене тепер таке питання в доньки закінчується паспорт в серпні, якщо ми за день до нашої черги підемо у конгрес Едмонтона продовжимо паспорт їй а вже на наступний на нашу чергу оформимо новий але напишемо заяву щоб старий поки не забрали, бо ми поки в процесі с PR і я боюсь що він нам найближчим часом знадобиться
-
Я открыла свою анкету во втором браузере, зашла туда где остановилась в первом. Сначала были неактивны поля, не вбить ничего, потом заработало. Что то добавила, до того как сайт завис. А чего делать еще, буду сидеть ждать. Домой если ехать - там опять в очередь поставит. Тут хоть доступ к анкете есть. Сервер отвисает периодически, надеюсь еще заработает.
12 Jan 2024, 17:45
191467/469852
about a minute ago