PR CUAET
-
в нас така сама інфо як у вас
-
Теж само . З компа натискаю дату , потім підтвердити и зайнято пиши .
-
Чи можна якось взнати чи набрали 400+ чи ні?
-
Дочекайтесь 18:30 Можливо ще щось буде
-
Якщо одну людину подамо то навіть зарплату не відібємо )))
-
Відправили заявку чи просто сторінку зберегли?
-
Скиньте будьласка куди писати
-
овертайм в людей капає
-
Тут є такі хто в особисті повідомлення пише і пропонує за оплату зловити слот. 🤬🤬🤬
-
В нас пів 9ї
-
Більшість якраз відмовляється, просто АЛьберта ще не стикалася, і вирішила не користуватися досвідом федералів та інших популярніших провінцій
-
Так давайте накидаємо. Я вже написала їм коментар. Разом ми сила ж!
-
не готові. В нас по чатах вже ідуть повідомлення - хто хоче моїх Альбертівських клієнтів ))) Я з хлопцями ще в офісі - поки що не втрачаємо надію. Дружині казав нас не чекати ) Але завтра 8 консультацій, і хотілося б хоть 2-3 годинки поспати
-
там анкеты на карты так же линкуются как и анкеты на ПР в кабинете GCKey. И подозреваю, что туда приходят потом сообщения по смене статуса на создание и отправку карты.
-
Нажаль, така непродумана система вже роками тут існує, і чогось вони від неї не відмовляються. Навряд чи щось зміниться, тут чисто на вдачу
-
Вже не будуть виставляти?
-
Подскажите, кто-то в Эдмонтоне словил на 29, 30 или 31 число?
-
Я через телефон бачила багато слотів і днів і годин і все нажимала але зайнято
-
Сьогодні ловила, пишуть в групі що є а в мене нічого, напишіть як що хтось може допомогти
-
Потому что есть правила чата и тем что вы предлагаете «купить», вы создаете спрос на «продажников». Тем более вы не можете передать слот не родственнику. Почитайте правила на сайте
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago