PR CUAET
-
Потому что есть правила чата и тем что вы предлагаете «купить», вы создаете спрос на «продажников». Тем более вы не можете передать слот не родственнику. Почитайте правила на сайте
-
Дякую! Але я не використовувала це імʼя ніде, тому що документів в мене на це імʼя не було! Тобто краще наразі вирішувати це питання, бо можуть запитати? Чи офіцерам все одно які документи є від України, головне що прізвище наразі співпадає с паспортом?
-
З 3 червня чекаю
-
Кто сможет помочь, и с кем можно поехать сделать паспорт, напишите пожалуйста 🙏
-
440 номінацій. Номінацію отримує подавач і всі його депенданти. Одна номінація на всіх
-
Мы взяли и толк?)😁
-
Просто я дуже сумніваюсь, що імміграційні консультанти готові отак весь день вбивати на 1го клієнта…. Якось вони зробили дуже непродумано, може в наступному місяці буде щось інше
-
За что меня в бан??? Я же не написала что я их продаю!! Я знаю что многие делятся , у кого не получается поехать , но смогли словить Я пытаюсь его словить уже 5 месяцев , паспорт заканчивается , поэтому готова уже даже купить
-
Номінацію в сім’ї отримає один
-
Далі перевіряєте email -повинно прийти підтвердження
-
Доброго дня , як зловити два слоти дітям ,якщо один активний, і другий не виходить отримати(пише у вас вже є запис ).Які є варіанти?
-
Постараємся. Міністру та MLA Богдана вже написала
-
Я в черзі 6міс вже. Вірніше в чергу на чергу 🤣. Ось і ловлю паралельно 6 міс. Поки безрезультатно
-
Яка сторінка на разі завершена і чи довго у вас зберігало сторінку?
-
Можно даже поралельно подаваться на другие
-
Зможете потім повернутись і редагувати. Щасливих вам голодних ігор 🤣
-
Я зловила дуже швидко з першого разу
-
так
-
Добрий вечір В разі відмови по гуманітарній програмі,чи можна буде податися на інші? Дякую.
-
Якщо зловлять - то так порушення. Ви цей шлюб вказували?
12 Jan 2024, 17:45
191530/447295
about a minute ago