PR CUAET
-
Добрий вечір,відгукніться хто отримав PR по гуманітарній програмі.Маю документи перекладені українським ліцензованим перекладачем,чи можуть деякі з них пройти Наприклад як дипломи. Чи обовязково має перекладати канадський перекладач?
-
Звонив, сказали, що паспорта можуть бути готові до забирання ще до 18, до цього числа модна і без qr кода, якщо стоїш на консульському облікк, або маєш віцськово облікові документи
-
Я заходжу через Монобанк, а там вся інфо підтягується сама.
-
Щоб авторизуватися попросить дію або банк підтвердження, там всі данні є.
-
Я думаю на сегодня это все. Было 8000 до меня, потом сразу моя очередь, потом ошибка. Видимо «сбросили» счетчики и закрыли
-
Вітаю. Потрібен переклад з польської мови на українську дитячого свідоцтва про народження засвідчений апостилем . Яка вартість? Дякую
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, прийшов WP , але з помилкою вказано місце народження де видали візу , куди звернутися щоб виправити, та чи як довго чекати?
-
Як ви вирішили цю задачу, поділиться будь ласка.
-
По альберті
-
Якщо можливо це назвати відкритям.
-
8:15
-
По якій провінції?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як замовити довідку про несудимість з Німеччини. Дякую
-
8:15 АЛЬБЕРТА
-
А о котрій годині відкрилася?
-
Я тут просто як група підтримки. Читаю коментарі вже три години. 😔
-
Лише дзвонити у CRA, вони дуже швидко допомогають. Раджу дзвонити з ранку, з'єднуєтесь майже відразу
-
Ось формати які вони приймають, але в ваших інтересах надати максимально якісні копії документів 🤷🏻♀️
-
От і мої фото реджектнули чернз місяць після екопр. З приміткою велика голова. Перефотались і вийшло наче так само бо вони всі чнрез спец апку роблять для пр
-
Быстро
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago