PR CUAET
-
От і мої фото реджектнули чернз місяць після екопр. З приміткою велика голова. Перефотались і вийшло наче так само бо вони всі чнрез спец апку роблять для пр
-
Быстро
-
Склалося таке враження, що ніхто. Надіюсь, що вони зроблять якісь висновки
-
Поняв, сумно це все діло, але дякую за відповідь, заберу паспорт вже тоді, як приспічить
-
Ребятки, есть кто, кто уже загрузил документы/засабмитил/ оплатил свою апликацию? У меня впечатление, что сегодня приняли ноль заявок на АОС
-
Скажіть, будь ласка, хтось їде в Едмонтон з Калгарі 17 липня?
-
Если обновите - сайт ляжет Он выключен
-
дякую
-
Я навіть на портал не можу зайти вже
-
Хотелось бы верить. Сижу жду, заявка открыта
-
Може дадуть дозаповнити тим, хто створив заявку
-
Будь ласка, скільки людей в кейсі і який Ваш офіс? І коли Ви отримали еліджебіліті?
-
3 фото з 4 реджектнул офіцер, всім окрім молодшої 4 річної доньки бо в неї просто голова ще не виросла нормально))). В когось реджектили 2 рази? На що мені сподіватися, думаю кожного разу по 60-80 уе на фото це просто бізнес для ups)))
-
Дякую. Друзі хочуть подаватися. Цікаво,вони будуть завжди в 8:15 відкривати? А через скільки хвилин закрилася?
-
Сьогодні буде підведено якусь черту? Я потребую фіналізаціі. Інакше не відпускає
-
Моя вам непрохана порада: не шукайте допомоги серед українців, а одразу пишіть до різних людей/організацій в Канаді. От вони допоможуть. Наші хіба можуть назв та посилань корисних накидати. Нажаль, я багато не можу підказати по вашому запиту, бо ми у Квебеці. Нещодавно мій знайомий після армії приїхав, наче усе нормально проходить
-
Кукі то в нас сьогодні хіт дня 😂 якщо хочеш бути останнім в черзі))
-
Хоть бы они что-то вечером объявили, чтобы можно было спокойно пойти спать. Не сидеть же всю ночь перед компьютером и вечно F5 нажимать
-
Меньше слушайте консультантов. Давно проверено, что они ничем не отвечают за свои слова
-
Думаю треба почекати з забором паспорту і подивитись що буде далі , якщо є така можливість.
12 Jan 2024, 17:45
Post 191717 of 387317
4 minutes ago