PR CUAET
-
Нічого більше в твіттері не постили?
-
Я б теж лист написала. Але, можливо б, не чекала дозапиту, а через веб-форму прикріпила, привʼязуючись ло UCI. Ще читала , що люди дзвонять до IRCC і дізнаються тимчасовий номер справи, щоб додати ще якусь інформацію до аплікації. Чи допоможе,чи ні - але будете хоча б знати, що зробили все, що могли.
-
А потім квитанцію потрібно відправляти кудись?
-
Ну може людина не натискає yes please
-
Зі свого власного досвіду, все вирішує рівень англійської в більшості випадків. У вас так само вийшло, думаю:) Я теж готувалась 1 день - читала їх інструкції на сайті. До письма взагалі ні одного завдання не зробила. В результаті 10,10,11,12 . Найсмішніше, що 12 якраз за письмо. Тому удар треба робити на підвищення рівня, а підготовка до тесту то вже другорядне.
-
Пані Юлія дай Боже вам здоров’я, вот це я розумію порада, прям світло в кінці тунелю. Але ми тут настільки тупі що ви як «наша» теж можете підкинути посилання на цих різних людей/організацій в Канаді щоб знати кому писати і що, не соромтесь будь ласка, будем дуже вдячні!
-
@OstapBosak Alberta EE ще жива?
-
Після того як ви взяли прізвище чоловіка, ви були зобов'язані протягом місяця переробити внутрішній український паспорт, а потім і закордонний. У вашому випадку краще взагалі звернутися в державну міграційну службу, швидше за все ваш внутрішній паспорт вже недійсний.