PR CUAET
-
@OstapBosak Alberta EE ще жива?
-
Після того як ви взяли прізвище чоловіка, ви були зобов'язані протягом місяця переробити внутрішній український паспорт, а потім і закордонний. У вашому випадку краще взагалі звернутися в державну міграційну службу, швидше за все ваш внутрішній паспорт вже недійсний.
-
Я і не натискаю на цьому браузері, бо там де натиснула стандартне повідомлення про technical issues
-
Які саме блогери? Можна,будь ласка, посилання
-
Так, недійсний! Я вже була не в Україні, не було можливості в мене. Я без національного паспорта. Автоматично і без закордонного, якщо по правилам. Але я зверталась до консульства у Канаді, вони мені не допомогли. Сказали, що я можу використовувати закордонний. Перевіряла ще закордонний через оф сайт, він не в списку недійсних. Але хвилююсь, що не зможу з ним наразі їхати до Європи, щоб робити національний. Як вважаєте, зможу я за ним зараз їхати?
-
Зараз досі все заблоковано, вони чинять технічні баги. Але блогери пишуть, що вже набрали квоту на цей спринт.
-
Де вони таку кількість взяли зараз))
-
Бо кидають скріни їм ті, хто дійшов до заявки і там вже вікно для Альберта опортьюніті заблоковане.
-
Всім добрий вечір , знаю що питання зараз не актуальне але у когось є інформація в пдф (як аос чек лист ) , но тільки для Онтаріо де вказано в списку документів Employer Declaration and Authorization Бо я спитав у свого менеджера і тот контактує з головним офісом в Торонто і ті в свою чергу просять мені надати підтверждення того що ці документи є і в інших програмах для номінації
-
Пишут потому что увидели что кнопка была неактивна🤷♀️и не ясно почему