PR CUAET
-
Зараз досі все заблоковано, вони чинять технічні баги. Але блогери пишуть, що вже набрали квоту на цей спринт.
-
Де вони таку кількість взяли зараз))
-
Бо кидають скріни їм ті, хто дійшов до заявки і там вже вікно для Альберта опортьюніті заблоковане.
-
Всім добрий вечір , знаю що питання зараз не актуальне але у когось є інформація в пдф (як аос чек лист ) , но тільки для Онтаріо де вказано в списку документів Employer Declaration and Authorization Бо я спитав у свого менеджера і тот контактує з головним офісом в Торонто і ті в свою чергу просять мені надати підтверждення того що ці документи є і в інших програмах для номінації
-
Пишут потому что увидели что кнопка была неактивна🤷♀️и не ясно почему
-
Я думаю, вони просто бачать те, що і ми, що посилання не активне і все
-
З 1 травня чекаємо
-
Та звідки їм знати) вони просто припускають
-
⚠️ Поновлення: У ході реструктуризації каналу PRCUAET ця гілка була обʼєднана з іншою гілкою схожої тематики. Будь ласка, надалі використовуйте цю гілку : t.me/prcuaet/1 Дякуємо за розуміння, Адміністрація каналу PRCUAET 👍
-
Вам це питання і справді найкраще уточнити в державній міграційній службі, вони найдостовірніше вам нададуть відповідь, щоб тут не думати-гадати пройде на кордоні чи ні. Якщо вони не подали нікуди інформацію, що ваш паспорт вже недійсний, то можете спробувати звичайно. Але якщо Канада зробить офіційний запит щодо ваших документів до України, то це точно випливе.