PR CUAET
-
Вітаємо Який саме це стрім ОІНП?
-
Наша хронологія Нажаль час очікування більше вказаного на сайті. Мали три дозапити Перший - роботодавець не підписав форму, просто поставив прізвище та імʼя під документом. Другий - дозапит підтвердження досвіду з України + під час перевірки у роботодавця були порушення з безпеки - запросили написати які дії вони виконали щоб виправити - вони відразу відповіли що все виправлено Третій - запитали знову що було зроблено щоб виправити порушення так як міністерство ще на той час не обновило систему. Відповіли що чекаємо оновлення і що все виправлено НОК 72401
-
Tolik [1011910836] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 12/06/2024 04:39.
-
⚠️ Поновлення: У ході реструктуризації каналу PRCUAET ця гілка була обʼєднана з іншою гілкою схожої тематики. Будь ласка, надалі використовуйте цю гілку : t.me/prcuaet/117894 або t.me/prcuaet/206043 Дякуємо за розуміння, Адміністрація каналу PRCUAET 👍
-
Мы зависли на первой странице анкеты, но если зайти в сам профиль, то самой анкеты как будто и не существует. Полный провал
-
Цікавий експіріанс з цим пр)) Так хоч хтось подався з групи?
-
Не думаю що вони рахують , скільки створено . Повно народу хотіло їх створити заздалегідь. Навіщо їх рахувати
-
Автор: Yuliia , Онтаріо OINP non EE
-
Но создало тоже очень много людей (
-
Да, я знаю. И у меня знакомые выезжали и возвращались без проблем. Но в нашем случае что-то пошло не так 🫠 P.S. по старому пермиту въехал нормально, тут проблем не было.
-
У нас завтра будет ровно 6 месяцев тишины после сдачи биометрии.
-
Без питань. Захочете у Квебек, звертайтесь