PR CUAET
-
Подскажите- как получить ворк пермит не гражданину Украины, если брак был заключен с гражданином Украины, который уже в Канаде и у него есть только разрешение на работу но нет PR? Как ей действовать, чтобыполучить? Может, есть ссылки? Спасибо.
-
@OstapBosak , вітаю! По вашому досвіду, скільки зараз чекати на картки з моменту eCoPR по гуманітарній програмі? І ще питання, в кабінеті зʼявилась активна форма на видачу втрачених карток, і там чітко написано, що якщо ми чекаємо на перші картки, то користуватись формою не потрібно. Не зрозуміло навіщо така опція
-
Дайте людям побути неймовірно успішними на фоні (не)вигаданих закредитованих канадців, що не можуть собі дозволити іпотеку 😂 До речі, близько 65% усього населення Канади або вже володіє виплаченим житлом, або платить іпотеку, тож це абсолютна буденність і норма тут.
-
Ні. Це окремий документ
-
Ребята что такое декларация для AOS? Это Джоб офер?
-
Мені здається, що ні)
-
При подаче в анкете и с документами все точно было ок. Я заполняла на себя и на него одновременно и одинаково (не считая что я не работаю, а он да). Мне пришел новый пермит на 3 года.
-
Перекладати не треба, але на основі паспорту зручно заповнювати історію подорожей (хоча вона не є обов'язковою)
-
www.facebook.com/share/p/frNPUR8h5Af6BY8d/?mibextid=oFDknk
-
Можете ссылку скинуть где это можно прочесть и перейти на форму, спасибо
-
Pathway to permanent residence: Family reunification for Ukrainian nationals Змінили, дякуємо