PR CUAET
-
У вас все вірно. На самій формі 0191 чітко написано як підписувати. На скріншоти то не відноситься до 0191
-
Да, спасибо, я уже думала в этом направлении. Надо будет заняться
-
To whom it may concern
-
Будем ждать тогда. Я сегодня заходил в обед, так был 18 тысяч каким-то)
-
Повний капець. Треба якісь петиції катати. Хай щось міняють
-
Головне щоб заповнив, бо наш роботодавець відмовився надавати цю форму 😣
-
Є 2 опції дочекатись листа про медиціну та пройти її Або спробувати пояснити що www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html Ви її вже проходили раніше і більше не потрібно
-
@weFix_Anna [5061671400] попереджений (1 of 3). Причина: правила #12 Повідомлення видалено
-
User Anna has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #12 Повідомлення видалено
-
Тому що ціни на житло skyrocketed в останні 5-10 років. Ті 65% володіли житлом раніше. З новим поколінням буде не так райдужно нажаль
-
Штампи не перекладаються, вони ж всі різними мовами. Закордонний паспорт основного апліканта і депендантів сканується і прикладається, всі сторінки з відмітками, без перекладу.
-
Скажіть будь ласка цю форму можна щоб працедавець заповнив від руки чи саме електронічно?
-
Мне пришёл запрос на медицину на следующий день после eligibility на еmail, но выше кто то писал, что отправили им прошлую медицину и им засчитали
-
✅ Бота перезавантажено ✅ Список адміністраторів оновлено ✅ Група наліпок оновлена
-
/reload@GroupHelpBot
-
@OstapBosak можете підтвердити на практиці будь ласка? Знайома в схожій ситуації, їй відмовили. Але я не впевнена 100% щодо правил Дякую
-
Налаштування групи: VladV1V, Для керування налаштуваннями групи ви повинні бути Адміністратором з дозволом"змінювання інформації групи".
-
/config@GroupHelpBot
-
Дякую за відповідь!
-
Ну це може бути філія не обовязково хедквотерс?
12 Jan 2024, 17:45
191868/431637
43 minutes ago