PR CUAET
-
User Anna has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #12 Повідомлення видалено
-
Тому що ціни на житло skyrocketed в останні 5-10 років. Ті 65% володіли житлом раніше. З новим поколінням буде не так райдужно нажаль
-
Штампи не перекладаються, вони ж всі різними мовами. Закордонний паспорт основного апліканта і депендантів сканується і прикладається, всі сторінки з відмітками, без перекладу.
-
Скажіть будь ласка цю форму можна щоб працедавець заповнив від руки чи саме електронічно?
-
Мне пришёл запрос на медицину на следующий день после eligibility на еmail, но выше кто то писал, что отправили им прошлую медицину и им засчитали
-
✅ Бота перезавантажено ✅ Список адміністраторів оновлено ✅ Група наліпок оновлена
-
/reload@GroupHelpBot
-
@OstapBosak можете підтвердити на практиці будь ласка? Знайома в схожій ситуації, їй відмовили. Але я не впевнена 100% щодо правил Дякую
-
Налаштування групи: VladV1V, Для керування налаштуваннями групи ви повинні бути Адміністратором з дозволом"змінювання інформації групи".
-
/config@GroupHelpBot
-
Дякую за відповідь!
-
Ну це може бути філія не обовязково хедквотерс?
-
Додайте будь ласка для статистики вашу апплікацію до трекеру myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Груп багацько Як на мене найадекватніша - www.facebook.com/share/cebs65BqDQhwouep/?mibextid=K35XfP
-
Скажіть , будь ласка, довідки на мене і на чоловіка завантажувати одним файлом?
-
Налаштування групи: VladV1V, Для керування налаштуваннями групи ви повинні бути Адміністратором з дозволом"змінювання інформації групи".
-
/config@GroupHelpBot
-
Добре обов‘язково подам Дякую
-
Я спати . Дуже вже багато енергії на все це пішло і безрезультатно
-
Вы будете без нее подаваться? Или даже не стоит морочиться?
12 Jan 2024, 17:45
191876/430115
4 minutes ago