PR CUAET
-
@OstapBosak можете підтвердити на практиці будь ласка? Знайома в схожій ситуації, їй відмовили. Але я не впевнена 100% щодо правил Дякую
-
Налаштування групи: VladV1V, Для керування налаштуваннями групи ви повинні бути Адміністратором з дозволом"змінювання інформації групи".
-
Груп багацько Як на мене найадекватніша - www.facebook.com/share/cebs65BqDQhwouep/?mibextid=K35XfP
-
Налаштування групи: VladV1V, Для керування налаштуваннями групи ви повинні бути Адміністратором з дозволом"змінювання інформації групи".
-
Вы будете без нее подаваться? Или даже не стоит морочиться?
-
Ну яка аргументація Я не імміграційний адвокат чи консультант По тому що написана видно те що коли офіцер розглядав аплікацію чоловіка офіцер може вирішив перевірити/чи то йому автоматично е доступ до бази прикордонної служби і він побачив що цей чоловік знаходиться за даними з прикордонної служби знаходится за межами Канади в аплікація була подана для подовження перміту з середини Канади і офіцер просто виніс свое рішення виходячи з його мануалу Аби в Україні така синхронізація гілок влади була то може і не було тої дурної системи оновлення даних
-
Хтось буде вночі дежурити? Бо я як той сайт вже, всьо😴
-
Dear Officer, Re: Humanitarian and Compassionate Application for Applicant Как-то так