PR CUAET
-
0% засудження, 100% розуміння) В Канаді просто так з заплющеними очима ніхто бумажки не підписує. Всі бояться відповідальності, якщо що. І дивлячись правді і очі, навряд чи більшість з нас - важливі, першокласні спеціалісти, якими роботодавець дорожить настільки, щоб матеріально за нього відповідати, якщо раптом щось
-
www.facebook.com/groups/visahut/permalink/1175503650137846/?mibextid=W9rl1R
-
Є ще питання по навчанню. Головний аплікант чоловік, цому грузити всі дипломи що є і з додатками? Чи достатньо буде тільки wes? На номінацію всі робили йому. І у мене дипломи питає (чи треба теж десь видалити?), бо мені ми ж нічого не робили, але все заповнювали
-
По работам, мої видалили, з цим розібралися. А от у чоловіка було вказано 1 канадську і дві інші, одна з них була більше 3 років тому, її видалили і балів стало менше (нам все одно достатньо). Що заповнювали на номінацію сьогодні не змогли подивитися, бо сайт лежав(
-
Employer Job Offer Stream - Foreign Workers
-
Вітаю👋 Які форми потрібно подавати на кліматичні виплати ? Сімʼя з двома дітками Допоможіть, будь ласка ,розібратись🙏🏻
-
Так, нажаль це виглядає слабким кейсом(
-
Так,підходять
-
І ще одне питання, по proof of funds, ми йдемо по pnp, є рік канадського досвіду і job offer, я ж вірно розумію що підтверджувати не треба? І як правильно зробити, туди ж все одно потрібно щось загрузити, виписку з банк акаунту таки зробити чи продублювати лое?
-
Сьогодні прийшов запис на біометрію. Подавався 26.11.2023
-
Доброго дня! Прийшла квитанція на оплату біометріі. Підкажіть будь ласка як і де можна прикріпити квитанцію про оплату? Які подальші кроки?
-
Доброй ночи. А как номинацию сейчас можно получить?