PR CUAET
-
Навіщо робити нові документи? Вам просто треба було вказати що була зміна прізвища. Я б на вашому місті відправила пояснювального листа з цією інформацією.
-
Дуже дякую, що поділилися ❤️
-
Але, звісно, вони можуть задавати вам будь-які питання при в'їзді і в тому числі просити довести, що у вас є необхідні кошти для перебування в Канаді
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Дякую! Так і зроблю звісно, але й документи поїду переробляти все таки. Навіть у пояснювальному листі треба буде зазначити, що вони у процесі зміни.
-
OINP- Foreign Workers non EE - выборка 23 апреля, загрузили документы в первых числах мая, 11июня получили номинацию от провинции.
-
У вас заробіток із іноземним клієнтом, вам не потрібно реєструвати GST.
-
Welcome to "Alberta Disadvantage Immigration Program", "Missed Opportunity Stream" applications might be opening today again. I highly doubt it. I think they will announce it that they will change the system.
-
Доброго дня, написали вам
-
Вітаємо! Будь ласка , напишіть коли і з якого офісу Ви отримали лист , що відповідаєте умовам програми (eligibility). Дякую!!!
-
Тому що в Ніску склад - це і є Амазон. Чи у вас дані про іншу фірму?
-
Напевно вони знову відкрили курси в класах, бо був ковід, і все було онлайн. Моя перша робота якраз була після цих курсів робити податки, це було 20 років тому. Практику вони надають лише відмінникам.
-
Щиро дякую @Margo2145 за допомогу! Робили довідки з України. Рекомендую,відповідальна людина і завжди на зв'язку.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/gst-hst-businesses/charge-collect-imports-exports.html#
-
OINP- Foreign Workers non EE - выборка 23 апреля, загрузили документы в первых числах мая, 11июня получили номинацию от провинции.
-
В мене трохи краще: 405
-
Те саме
-
В декабре кто подал есть какое то движение?
-
Доброго ранку! У когось взагалі відкривається сайт? У мене помилка 404.
-
Хтось знає по цій программі можна подавати справку про несудимість з діїї перекладену, чи треба на офіційному бланку.
12 Jan 2024, 17:45
Post 192082 of 386701
9 minutes ago