PR CUAET
-
Я скинула у гілку айлетс. Все з ютубу і Гуглу. Я робила по 4 Лисенин кожного дня, два письма, два читання, 1 годину розмови с сином по топіках спикен
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) Також курси англійської, та математики допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні Запишіться на пробний урок вже сьогодні
-
@Cybotina про мортгейдж напевно в цьому топіку буде краще) По темі - якщо купувати не в GTA, то люди беруть без питань взагалі, якщо двоє працюючих у сімʼї. Якщо вам підходить лише Торонто - мої співчуття 😅
-
Я только что сделал через ДИЮ, 15 секунд
-
Згоден, схожість є
-
Что вы слушали, скажите пожалуйста
-
Так не завжди. Хтось спитав я відповіла з власного досвіду. Сподіваюсь комусь було корисно
-
Нотариус же не всегда надо. Для много чего Commissioner of oath с головой. Это как искать консультации адвоката вместо консультанта) Можно платить, но зачем
-
Оця форма від батька 5604 щось тоже не 20-30$! А таке як 60. Точно не пам’ятаю але можу передивитися рахунок…
-
Notary Pro, $38 + tax. Те що я платила
-
Здравствуйте. Приняли справку о несудимости через ДИЮ ?
-
www.notarypro.ca/regions/toronto/
-
Не реклама, просто я робила через Notary Pro. Вони в багатьох містах Канади є. Дуже швидко все, і ціни приємні
-
Подскажите пожалуйста, кто-то сталкивался с подачей на PR как ( самозанятый ) Буду рад любой информации. В какой провинции стоит это делать. Какие подводные камни Реально ли вообще ? За ранее всем спасибо за ответы.
-
Але цін у нотаріуса по 20-30$ в Торонто я не чула і не бачила. Щось ми багато паперів робимо то довершеність то ще що вже не памʼятаю але ціни завжди щось в діапазоні від 80$ і далі
-
А що у вас в аплікейшн трекері пише?
-
Ну ми вже зробили
-
Ну нє… Звісно я не всім телефонувала но декільком подзвонила і обрала дешевшого
-
Commissioner of Oath тоже подходит. Он самый дешёвый из всех.
-
За саму довідку сплачували польською картою через онлайн банкінг. Відправляли запит через Канада пост звичайним листом
12 Jan 2024, 17:45
1920/462065
3 minutes ago