PR CUAET
-
Перед цим повинен був бути лист із запросом вашої інформації (зріст, колір очей, адреса і тд) А для входу на портал використовуйте свій логін і пароль, який ви створювали, коли реєструвались на цьому порталі, щоб стаорити аплікацію на ПР, це той самий портал (Якщо я не помиляюсь, принаймі в мене так)
-
Так, можете взяти контакти індуських консультантів 😅?)
-
Як я розумію тільки пару чоловік отримали ПР з цього чату.
-
Ви маєте вказати всю інформацію в аплікації на ПР. 1. Якщо claimите бали - в Education/ Work 2. Якщо не claimите бали - в personal history __ Шукайте, бо підтвердження обовʼязкове __ Якщо відібрано по СЕС - канадському досвіду - так, докладайте ЛоЕ
-
Последний пункт Other.
-
Подруга хочу схуднути, порекомендуйте їй що краще готувати. Опишіть свою поїздку в цікаве місце. Ви з другом у Парижі, у вас лише 1 вечір, выберете з двох малюнків куди піти (я вибрала Ейфелеву вежу), друг обрав музей поштових марок-переконайте друга що ваш вибір краще. Племінниця просить гроші на подорож замість навчання в універі. Переконайте її що це погана ідея або переконайтеся чоловіка дати гроші. На картинці був 3 поверховий дім, на кожному поверсі родина щось робила. Якось так) Якщо ви пройдёте декілька тестів з сайту celpip ви зрозумієте які типи питань будуть (опис, порівняння і тд.). А саме такі питання як були у когось наврядчи вам випадуть.
-
Всім привіт. Підкажіть хто робив довідку з Німеччини - треба додати копії паспорта теж завірені нотаріально? Чи всі сторінки потрібні? Не можу знайти інфо про паспорт на сайті. Дякую 🙏
-
дуже вибірково і мало людей, можете самі подивитись, там номера в хронологічному порядку
-
День 2
-
Ну давайте тільки без теорій змов) Доступ до порталу у всіх однаковий. Єдине що можливо - є якісь багоюзери зпосеред деяких міграційних консультантів, що спеціалізуються на Альберті. Або у когось з них є зв'язок з працівниками AAIP, і вони прям секунда в секунду зайшли, все заповнили, і встигли податися
-
Звідки ця інформація про індусів? На заборі теж писали. Чи імміграційні консультанти і адвокати які працюють хз скільки років в Канаді вчора ніхто не подався, а індуси подались. Фігня повна якась
-
Довідка про несудимість потрібна всім аплікантам по всім програмам. Не тільки по цій. Тож за останні 2 роки ПР отримали сотні українців точно. До того ж вибору у вас все одно немає, на дозапит дали пару тижнів? Місяць? Через консульство певно не встигаєте.