PR CUAET
-
так а их невозможно никак мсейчас увидеть. Вкладку (то что от нее осталось) никто не перегружает
-
Наприклад, на ДП, де я працював в Україні, було порядком передбачено, що у випадку технічних неполадок аукціон відновлює свою діяльність наступного дня о 12:00 за Києвом. Тому, якщо відбувався якийсь серйозний збій, люди не повинні були псувати собі нерви в невідомості, і істерично оновлювати сайт (що лише погіршує ситуацію з неполадкою). В AAIP було б непогано реалізувати щось аналогічне. Але це, нажаль, з розряду мрій 😢
-
Або якщо в дитини є study permit, тоді і без пр можна
-
Було б добре, щоб хтось із людей, які їх мали, написали про це
-
Як на мене CELPIP краще, бо вони приймають слова як з британської, канадської так і американської англійської. На відміну від IELTS, де лише британська англійська. Плюс в Сеlpip ти працюєш лише голосом, екзаменатор тебе не бачить, а в ielts ти ще й маєш бути актором і не показувати страх і знервованість не лише голосом, а й лицем.
-
Головне щоб ці аплікації після 24 годин не видалились Бо буде супер обідно🥲
-
Вчора в такий час сайт вже відкрили, сьогодні тиша🥲
-
У когось вчора вийшло податись на рурал Альберта?
-
Дякую вам дуже за відповідь 🙏
-
Дані паспорту зазначаються в заявці. При бажанні можна додати, але такої вимоги там не має.
-
Нам також не видавали підтвердження, казали що самі відправлять в IRCC і все. (здавали в травні 2022 в Ніагара Фолс, Онтаріо)
-
Наскільки я пам’ятаю там і писало про ті 60 днів на заповнення заявки. Але чи не видалять її це вже питання.
-
що там в твітері вони пишуть хтось читав?
-
Видають. Сходіть в інший service canada.