PR CUAET
-
Як на мене CELPIP краще, бо вони приймають слова як з британської, канадської так і американської англійської. На відміну від IELTS, де лише британська англійська. Плюс в Сеlpip ти працюєш лише голосом, екзаменатор тебе не бачить, а в ielts ти ще й маєш бути актором і не показувати страх і знервованість не лише голосом, а й лицем.
-
Головне щоб ці аплікації після 24 годин не видалились Бо буде супер обідно🥲
-
Вчора в такий час сайт вже відкрили, сьогодні тиша🥲
-
У когось вчора вийшло податись на рурал Альберта?
-
Дякую вам дуже за відповідь 🙏
-
Дані паспорту зазначаються в заявці. При бажанні можна додати, але такої вимоги там не має.
-
Нам також не видавали підтвердження, казали що самі відправлять в IRCC і все. (здавали в травні 2022 в Ніагара Фолс, Онтаріо)
-
Тут радше питання, чи зберіглася в них заявка після збою ?
-
Наскільки я пам’ятаю там і писало про ті 60 днів на заповнення заявки. Але чи не видалять її це вже питання.
-
Нічого сьогодні
-
що там в твітері вони пишуть хтось читав?
-
+++. І я про то ж
-
Видають. Сходіть в інший service canada.
-
А ще було б добре, щоб сказали: завтра відкриємо знов або не відкриємо або все що завгодно. Люди хоча б вже звикали до реальності і якось хоч попрацювали б чи що
-
треба запис
-
@OstapBosak Добрий день, Підкажіть будь ласка чи потрібно повідомляти офіцера про такі зміни як переведення на курсах англійської на вищий рівень? Чи тільки такі зміни як зміна адреси, роботи сімейний стан? Буду вдячна за відповідь
-
Действительно могли и оповестить. А то сидишь и гадаешь на кофейной гуще - набрались квоты, не набрались, откроют, не откроют, когда откроют.
-
Дякую за відповідь.
-
Thank you for your patience
-
То ще вчорашнє ?
12 Jan 2024, 17:45
192182/436422
4 minutes ago