PR CUAET
-
треба запис
-
@OstapBosak Добрий день, Підкажіть будь ласка чи потрібно повідомляти офіцера про такі зміни як переведення на курсах англійської на вищий рівень? Чи тільки такі зміни як зміна адреси, роботи сімейний стан? Буду вдячна за відповідь
-
Действительно могли и оповестить. А то сидишь и гадаешь на кофейной гуще - набрались квоты, не набрались, откроют, не откроют, когда откроют.
-
Дякую за відповідь.
-
Thank you for your patience
-
То ще вчорашнє ?
-
В personal history треба
-
Тобто якщо ми не отримували бали за моє навчання і вони нам і не потрібні, відповідно не робили wes і переклади дипломів, і це було більше 10 років назад, то я можу просто не писати своє навчання нікуди? 😳
-
При перезапуску можливо вони очистять логи й кеш. Ци призведе до видалення інформації з усіх заповнених полів. Так що 50/50, нажаль(
-
У меня на компе осталась открыта заявка прям в процессе заполнения. Как сервер лег) надеюсь все заработает и смогу продолжить
-
По идее если сохранились страницы то да) когда вчера закончилось, и сайт еще немного работал, сперва заявки не было, но потом прогрузилось, и можно было в нее зайти, так вот все листы что я сохраняла они остались - надеюсь что они ничего сами не удалят🫣
-
Ні, це різне. Ми подавались через Permanent Residence Portal, а до Secure Account лінкували аплікацію вже після отримання АОR. Мабуть у вас інша програма і інша ситуація
-
С сайта Альберты 😆
-
Це я сьогодні зайшла
-
Друзі, хто тут з IT, скажіть, а скільки об'єктивно часу потрібно, щоб підняти сервер? 🤔 Ну, безпосередньої роботи над technical difficulties?
-
Если у ребенка в стади пермите написано, что он может работать, то дают (SIN can only be issued to students who have a valid Study Permit indicating authorization to work in Canada.). Если нет, то не дают. Я была в 4 разных. Моей дочери было 7 на момент прилета, никакого разрешения на работу у нее в пермите, конечно же, нет
-
Дивлюсь gossip girl вже 2 день 🤣 зʼявився на нетфлікс
-
Замовник та спонсор нових правил aaip - гільдія психотерапевтів Альберти. Нервові зриви гарантовані
-
Панове, поки чекаємо на поновлення роботи сайту, може хтось який гарний фільм порекомендує, чи серіал?
-
Мене два рази викинуло після того як доходила моя черга
12 Jan 2024, 17:45
192196/427510
2 minutes ago