PR CUAET
-
Ну якщо ви пройшли до 4 оті всі поля де багато писати, типу роботи і освіти, то там можна було засабмітити. З усього, що було за день, з 3-4.20 сайт найкраще працював. Десь в 2 лагав і не хотів зберігати сторінки анкети. Але я вірю, що є люди, які змогли
-
Доброго дня порадьте адвоката з приводу гуманітарної програми бажано з Альберти
-
Тобто окрім Амазону інших складів та фірм не існує в Ніску? Чи світ зійшовся на амазоні?)))
-
Нам писали родители лучшего друга сына. Они написали как их сын познакомился с нашим ребенком. Что сначала у них был языковой барьер, сейчас они общаются без проблем, как мальчики проводят вместе время. Рассказали как мы вместе праздновали halloween, как гуляем в парке. Что мы неотъемлемая часть их жизни и что заслуживаем получения рг.
-
Добрий ранок, ні про таке не варто зайвий раз оновлювати кейс, якщо він у роботі, офіцеру зайвий раз перевіряти зайвий час. Мої родичи переїхали і ми переїхали і я завагітніла і то чекали узі, щоб усі зміни і підтвердження внести усі разом.
-
Дякую, ви мене заспокоїли) я вже подала витяг з перекладом разом з усією аплікацією.
-
не було
-
Я просто не була в тій черзі. Я завжди була на етапі сайн ін. Так, я наснула на ту АОС 1000 разів і десь скільки ж заповнила ті 1,2,3 сторінки анкети… я думаю з черги важче було пробитися до анкети .
-
А хтось слідкує за їх твітером? Були оновлення?
-
Сьогодні розпитаю. Знаю лише, що вони подавались через імміграційних адвокатів. Та що змогли податись.
-
це по якому лінку? а то в мене все те саме, я вже боюся чистити кеш
-
Адреса сайту не та. Ainp замість aaip
-
Хм, в мене стабільно та сама помилка, що й від учора
-
Ні, все в порядку. Знову apologize 😏