PR CUAET
-
Дякую, ви мене заспокоїли) я вже подала витяг з перекладом разом з усією аплікацією.
-
не було
-
Я просто не була в тій черзі. Я завжди була на етапі сайн ін. Так, я наснула на ту АОС 1000 разів і десь скільки ж заповнила ті 1,2,3 сторінки анкети… я думаю з черги важче було пробитися до анкети .
-
А хтось слідкує за їх твітером? Були оновлення?
-
Сьогодні розпитаю. Знаю лише, що вони подавались через імміграційних адвокатів. Та що змогли податись.
-
це по якому лінку? а то в мене все те саме, я вже боюся чистити кеш
-
Адреса сайту не та. Ainp замість aaip
-
Хм, в мене стабільно та сама помилка, що й від учора
-
Ні, все в порядку. Знову apologize 😏
-
Если все-таки сервер поменялся, не факт, что они додумаются перенести data. И спите по ночам. Это Канада. Сначала Тими, 8.00 начало, в 12.00 неоплачиваемый обед, в 16.30 конец рабочего дня. Овертайм вряд ли в Government предусмотрен на случай подачи заявок.
-
В мене очі як не знаю в кого. Я не спала з позавчора з сьмої ранку до вчора девʼятої вечора і те що я поспала взагалі не відчула і всю ніч сон про валіза вокзал Україна. Але, я така шо духом впала зранку і вже піднялась)))лише сподіваюсь що заявка збереглась на тому етапі де я її залишила. Тож не падаємо духом, тут або кожний місяць буде такая фігня, або вони щось змінять і буде інша якась фігня. Фігня бо квот малувато на всіх бажаючих. Єдине що засмучує, я хочу як найшвидше щоб звільнитись з місця де я працюю 😂👋