PR CUAET
-
В мене очі як не знаю в кого. Я не спала з позавчора з сьмої ранку до вчора девʼятої вечора і те що я поспала взагалі не відчула і всю ніч сон про валіза вокзал Україна. Але, я така шо духом впала зранку і вже піднялась)))лише сподіваюсь що заявка збереглась на тому етапі де я її залишила. Тож не падаємо духом, тут або кожний місяць буде такая фігня, або вони щось змінять і буде інша якась фігня. Фігня бо квот малувато на всіх бажаючих. Єдине що засмучує, я хочу як найшвидше щоб звільнитись з місця де я працюю 😂👋
-
З хрому Home Alberta Adventage Immigration так показувало Але зараз знову вибиває помилку
-
тільки пояснювальний лист
-
Так, ми будемо теж поштою відправляти, тому хочу пересвідчитися що все необхідне буде в конверті)
-
Привіт друзі
-
Пошукай і в історії чату, вже декілька десятків кидали
-
Зараз видно що навіть статус нашої аплікації не реально перевірити , пише page not found 😳
-
AAIP = Alberta’s Awfully Incompetent Processing 🤕
-
Цікаво ,а як же люди,які виписалися на пмж з України багато років тому і у них забрали внутрішній паспорт. Як вони мають робити закордонний?
-
Я постійно подаю такі довідки з дії з сертифікованим перекладом і жодного разу питання у офіцера не виникло.
-
всім особам чоловічої статі
-
Одразу вказуйте НОК & ТІР