PR CUAET
-
Місяць після зарахування біометрії та медицини і більше ніяких оновлень...чи варто дзвонити в ІРСС? Чи я дарма панікую? 🙊 (PNP EE)
-
Можна контакт
-
Скажіть будь ласка як приєднували квитанцію про оплату?
-
А кроме Твитера еще можно где-то им написать?
-
Вчора 11.06.2024 отримала WP поштою
-
Краще додати через вебформу не чекаючи запиту, бо самі вже знаєте, що зробили помилку
-
Через web форму Тут знайшла в чаті в пошуку інструкцію
-
О да, такого тренування мого be patient я навіть сама від себе не очікувала, дякувати гаверменту Канади за таку opportunity 😂
-
t.me/prcuaet/1783/120068
-
В Канаде все говорят, что нужно ценить чужое время, а правительство вообще не ценит наше время и нервы( хоть бы написали что-то. Типа, все кто вчера был в очереди, мы очень ценим ваши нервы - всем по PR😊😊
-
Їм по барабану , хто розчарований
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що треба тут обрати коли до завантажувати документи. Я просто забула, нашої програми там немає.
-
Я думаю они и так знают какие люди разочарованы. Я думаю они не знают как это исправить и поэтому молчат.
-
Пояснювальний лист та обов’язково форму 5546 , де вказати - none
-
Через свій кабінет В пошуку ввела web форма і там все зʼявилося . В чаті точно була інструкція . Коли прийшов тоді ще лист оплатити білметрію , то там був лінк на те, що загрузити треба через ircc, і вони мають отримати оплату протягом 7 днів, тому якщо не отримаєте імейл підтвердження , що вони отримали, то я б рекомендувала подзвонити їм
-
І в світері
-
Дякую
-
Дуже дякую що розжували :)
-
у меня после биометрии 25 апреля ,запросил милитари я им все отдал 30 апреля .После 30 апреля никаких изменнений если смотреть хронологии то после биометерии и дозапросов до 1 портала в основном 45 дней . Но это я про AOR (alberta)
-
Мені подобається напрямок вашої думки)
12 Jan 2024, 17:45
192354/434773
about a minute ago