PR CUAET
-
Так, аргумент «тому що всі так роблять» трошки непрофесійно звучить
-
Я тепер не знаю як мені аргументувати на якій підставі я взяла в консульстві, а не в посольстві
-
А ні, написано консульського відділу посольства України
-
Я подивилася на сайті посольства, вони українською оновили текст і пишуть звертатися в консульства, а англійською і
-
Скажіть будь ласка, мені мій консультант зауважила, що моя довідка отримана з консульства Торонто не підходить, адже вона отримана не за процедурою описаною на сайті IRCC (там написано звертатися в посольство), чому тоді всі беруть її в консульствах, п не відправляють в посольство запит?
-
t.me/petrova_celpip
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/cai-payment.html Там різні форми у випадку якщо у вас є діти і немає
-
Я приїхала в березні 2023 і отримую виплати кліматичні і GST. Була на семінарі з представниками CRA, де говорили, що якнайшвидше подавайтесь на виплати по приїзду. Я нічого не говорила про Т4, є спеціальні форми для подання саме на виплати GST і клімат для тих, хто лише приїхав в Канаду.
-
на сайті ircc є всі форми, там можна завантажити і заповнити
-
Доброго дня!Онлайн Курси,HR Block ,там різні,можете вибрати ,що хочете.Видають сертифікат після закінчення