PR CUAET
-
Щойно батьки отримали також запрос на біометрію , нарешті!! Мого захоплення немає межі! Подача 17.11.2023 Оплатили біометрію лише 01.12.2023 та вислали підтвердження веб формою , вирішили не чекати на запит оплати. Лист з АОR , та все рівно прийшов запит оплатити біометрію 29.01.2024 Ще раз вислали веб форму з оплатою. Отримали підтвердження від agent що додали до справи Запрос на біометрію 12.06.2024 ( 4 місяці після AOR та запиту оплати біометрії) 😅
-
Это для универа, колледжа?
-
99.7% індусів
-
Цікаво було глянути би статистику цього набору
-
Жалко они не вывешивают список счастливчиков, мы бы почитали фио
-
Щось тут не так) це просто нереально 🤷♀️
-
зверніть увагу, що вони перший твіт і другий твіт про набір квоти змінили. У першому кажуть, що хто не встиг може зайти і драфти доробити, а у другому твіті вже такої опції нема
-
Будь ласка не лінуйтесь створювати і оновлювати свої дати в трекері, це дуже допомагає бачити загальну картину 🙏 myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Я подалась 31 Марта, и получила 17 апреля
-
Я їду в п'ятницю
-
Найс, спасибо всем за потраченные часы, индусы получили что хотели
-
Амінь
-
Все, неактивна
-
Дякую . Просто в акаунті чомусь про нього нічого немає. Там взагалі загальна інфо і що аплікація в роботі
-
User Maria has 1/3 warnings; be careful! Reason: Без подібного контенту Повідомлення видалено
-
Все уже нельзя до заполнять 🫣
-
Мені було комфортніше набагато через те що спікінг у мікрофон, ти сам на сам з комп'ютером. Якби я розказувала реальній людині, я би здала гірше.
-
вони вже набрали 404 людей. на сторінці пише 404
-
Опять от собаки, как вчера
-
Вже так. Але я гадаю зробити аплікацію не вийде вже, якщо дійсно набрали. Але спробуємо
12 Jan 2024, 17:45
192968/447284
3 minutes ago