PR CUAET
-
Захожу что бы создать новую заявку и не могу выбрать Alberta opportunity stream😟
-
Автор @medyc7 Ukrainian family reunification
-
Я вже давно зробила. Обійшлося в 10 дол за апостиль. Наша нотаріус не взяла з мене гроші за довіреність
-
Щойно також прийшов запит на біометрію для брата🤗 Подача 18.11.2023( не платили за біометрію) Оплата біометрії лише 01.12.2023 не чекали на запит оплати Вислали веб формою відразу Підтвердженні від агенту що додали оплату до справи 04.01.2024 AOR+ запит оплатити біометрію( все рівно прийшов) 02.02.2024 Вислали ЩЕ РАЗ 5.02.2024 підтвердження оплати біометрії веб формою ,та пояснили , що все рівно прийшов запит на оплату від IRCC , не зважаючи на те, що ми вже пітвердження вислали та отримали від агента пітвердження . Була тиша , жодного пітвердження не приходило. Вислали 3 ВЖЕ РАЗ веб форму 27.05.2024 з пітвердженням оплати біометрії та отримали від агента відповідь що додали до справи 3.06.2024 і нарешті запит біометрії 12.06.2024 !! В GC key account постійно висіла інформація що їм потрібно додаткові документи від нього
-
Дякую
-
В Онтаріо офіційно апостиль коштує 16 дол. Про нотаріусів не знаю. Зараз запитаю у Ісаєва
-
От яким боком, люди мають податись? Я розумію що їм до одного місця всі наші хвилбвання і проблеми. Але бл
-
Так писали не чистити
-
А я заповнювала анкету, і після рекомендації в чаті почистити куки мене кинуло на кінець черги
-
Поля не работают так как закрыли уже анкету( можно вручную дописать (например учеба и сохранить вышло)
-
У мене не зберігся і поля неактивні. Була така ж ситуація